ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές τέλος, άνοδος θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Προσοχή μπορεί οι βροχές να παίρνουν τέλος, όμως το πρωί και τη νύχτα το θερμόμετρο πέφτει κοντά στους 10 βαθμούς στα βόρεια και κοντά στους 15 με 17 στα νότια.

 

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία μέχρι το απόγευμα. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.Θερμοκρασια: από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: στο Ιόνιο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Στα ηπειρωτικά γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Ανεμοι: ανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ που από το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια μέχρι το απόγευμα.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 5 με 6 και στη θάλασσα Κυθήρων τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη και μέχρι το μεσημέρι στις Κυκλάδες.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.Θερμοκρασια: από 17 έως 25 και στη νότια Κρήτη έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος και μονό τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 29-09-2016
Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6Μποφόρ.Θερμοκρασια: σε άνοδο.