ΔΙΕΘΝΗ

Αντί για χημειοθεραπείες επέλεξε να κάνει το γύρο του κόσμου

Αποφάσισε να κάνει ένα γεμάτο περιπέτειες ταξίδι, παρά να υποβληθεί στη διαδικασία των χημειοθεραπειών.

 

Ο λόγος για την 91χρονη Norma Jean Bauerschmidt από τις ΗΠΑ, η οποία επέλεξε να περάσεις τους τελευταίους μήνες της ζωής της ταξιδεύοντας έχοντας για παρέα τον γιο της, τη νύφη της και τον σκύλο της Ringo.

Μάλιστα, η γηραιά κυρία είχε φτιάξει και σελίδα στο Facebook το "Driving Miss Norma", με πάνω από 400.000 ακόλουθους, στην οποία ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκεπτόταν. Όπως γράφει η Independent, η νύφη της Bauerschmidt, Ramie έγραψε στη σελίδα ότι η 91χρονη αποφάσισε να κάνει το ταξίδι το περασμένο έτος όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο στη μήτρα και οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι η προβλεπόμενη θεραπεία δεν θα καταπολεμούσε την ασθένεια.

Η μικροσκοπική γυναίκα, "κοίταξε τον γιατρό και με δυνατή φωνή του είπε 'βγαίνω στο δρόμο!'", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ. Το ταξίδι τους, ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου του 2015 και έληξε τον περασμένο Αύγουστο οπότε και επιδεινώθηκε η υγεία της γλυκιάς Norma. Έπειτα από 13.000 μίλια, 75 διαφορετικούς προορισμούς σε 32 πολιτείας, η 91χρονη έφυγε για ένα άλλο… ταξίδι. 

news.gr