ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εβδομάδα ακολασίας στην Κρήτη -75 ζευγάρια κλεισμένα σε ξενοδοχείο…

«Καυτή» θα είναι η εβδομάδα που ξεκινάει για 75 ζευγάρια swingers που βρίσκονται ήδη στην Κρήτη κλεισμένοι σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού. 

 

Πρόκειται για ένα ταξίδι event που έχει διοργανώσει το διεθνές τουριστικό πρακτορείο SDC που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο είδο ερωτικού τουρισμού. 

Τα ζευγάρια προέρχονται από τη βόρεια Ευρώπη, τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Χιλή και τη Νότια Αφρική, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και Ελληνες . 

Οι 150 συμμετέχοντες στις ιδιαίτερες αυτές «διακοπές», με όρους εχεμύθειας και τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και διακριτικότητας που έχει εξασφαλίσει το τουριστικό πρακτορείο, θα απολαύσουν έξι νύκτες με ερωτικά παιχνίδια ανταλλαγής συντρόφων.

Οι swingers θα διαμένουν σε ειδικά διαμορφωμένες, πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου και θα ακολουθούν ένα πρόγραμμα που θα βασίζεται σε θεματικές βραδιές προκειμένου να διαμορφώνεται το κατάλληλο για την περίσταση κλίμα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ή μάλλον για την ακρίβεια …τσουχτερό, είναι και το αντίτιμο των διακοπών αυτών, που ξεκινά από τα 1.299 ευρώ και φτάνει τα 4.300 ευρώ περίπου για κάθε σουίτα.

Οι swingers θα παραμείνουν στην Κρήτη μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου.