ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με τη 13χρονη που εξαφανίστηκε – Βρήκαν πεταμένο το κινητό της (ΦΩΤΟ)

Φόβος και αγωνία έχει κυριεύσει την οικογένεια και τους οικείους της 13χρονης Ζωής Μπουραντά, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το απόγευμα της Κυριακής από την Πετρούπολη. Πριν απί λίγη ώρα, η Αστυνομία εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο πεταμένο σε κάποιο δρόμο στο Μοναστηράκι, ενώ η 13χρονη παραμένει ακόμα άφαντη.
 

 

 

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ήταν γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής, 16 Οκτωβρίου, όταν η 13χρονη Ζωή επέστρεψε στο πατρικό της μετά από επίσκεψη στο σπίτι κάποιας φίλης της.

Λίγη ώρα αργότερα ζήτησε από τη μητέρα της να πάει μέχρι το περίπτερο για να αγοράσει ένα κρουασάν. Δεν είχαν περάσει πάνω από δέκα λεπτά όταν τηλεφώνησε στη μητέρα της και της είπε:

Μαμά, βρήκα μια φίλη μου στο δρόμο και θα καθυστερήσω λίγο.

 

Οι ώρες ωστόσο περνούσαν και η Ζωή δεν επέστρεφε. Οι γονείς της, θορυβημένοι από την πολύωρη απουσία της κόρης τους, δήλωσαν λίγο αργότερα την εξαφάνισή της στις αστυνομικές αρχές ενώ σήμανε Amber Alert. 

Η Ζωή έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 155 εκ., βάρος 42 κιλά κι όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα και μωβ αθλητικά παπούτσια. 

Παιδί μιας αξιοπρεπέστατης οικογένειας 

Στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός, καθώς το κορίτσι δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα να υποψιαστούν οι γονείς και οι φίλοι του ότι κάτι συμβαίνει. Από χθες το απόγευμα, όταν βγήκε για να πάει στο περίπτερο, οι συγγενείς, φίλοι και η τοπική κοινωνία του Περιστερίου είναι ανάστατοι. 

Η 13χρονη Ζωή Μπουραντά είναι ένα κορίτσι που μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν γι' αυτό όσοι την γνωρίζουν. Η οικογένεια της είναι μία από τις καλύτερες της περιοχής, ιδιοκτήτες ενός από τους πιο γνωστούς παιδικούς σταθμούς.

Είναι το πρωτότοκο παιδί της οικογένειας Μπουραντά και όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν, πρόκειται για ένα ηθικό, αξιοπρέπές και συνεσταλμένο νεαρό κορίτσι που είναι πάντα με ευγένεια και χαμόγελο.

Οι γονείς της φοβούνται μήπως έχει πέσει θύμα κάποιοι, ένδεχομένως μέσω Facebook, που την παρέσυρε. Η μητέρα της είναι από εχθές σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και παρακαλάει να γυρίσει πίσω το παιδί της σώο. 

Η αστυνομία έχει πάρει για εξέταση το laptot της της μαθήτριας με την ελπίδα να βρουν κάποιο στοιχείο ικανό να τους οδηγήσει στον εντοπισμό της Ζωής.