ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάρτυρας – έκπληξη στη δίκη για τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη

Την ερχόμενη Πέμπτη 20 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο και ένα από τα πρόσωπα που έχουν πάρει δημόσια θέση για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα, αναμένεται να βρεθεί μεταξύ των μαρτύρων που θα καταθέσουν.

 

Η Ελενα Ακρίτα έχει δώσει κατάθεση στις Αρχές και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo» θα είναι παρούσα και στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων την ερχόμενη Πέμπτη.

Βασανιστήρια που δεν τα χωράει ο νους…

Πολλά από τα βασανιστήρια που είχε υποστεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έχουν ήδη γίνει γνωστά, όπως για παράδειγμα ότι τον κλείδωναν στη ντουλάπα και του πετούσαν κέρματα απαιτώντας να τραγουδήσει, ενώ όπως έγινε επίσης γνωστό στις αρχές του 2014 του επιτέθηκαν και τον κρέμασαν (!) με τη βία για αρκετή ώρα από το παράθυρο του β' ορόφου της εστίας, προκαλώντας του σωματική βλάβη με τρόπο και μέσο που μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Μια άλλη μέρα, ανήλικος Κρητικός του επιτέθηκε με κλωτσιές και τον κατέβασε από τον β' όροφο στον α', συνεχίζοντας να τον κλωτσά με βία σε όλο το σώμα, στην κοιλιά, στο κεφάλι, στο λαιμό, ακόμα και όταν είχε πέσει από τις σκάλες και βρισκόταν στο έδαφος.

Σε άλλη στιγμή τον ξύρισαν με τη βία και όλοι μαζί τον χλεύαζαν, ενώ το ίδιο διάστημα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εμφανιζόταν στη σχολή με μώλωπες στα αυτιά και τη μύτη από τους καθημερινούς ξυλοδαρμούς που υφίστατο από τους συντοπίτες του.

Την παραμονή των εκλογών τον έδεσαν σε μια καρέκλα και τον χλεύαζαν, ενώ αργότερα ένας συντοπίτης του τον καταδίωξε με μανία στους διαδρόμους με μία πετσέτα, την οποία τύλιξε βιαίως στο λαιμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αφού κατόρθωσε να ξεφύγει, κλειδώθηκε στο δωμάτιό του για να σωθεί…