ΥΓΕΙΑ

Πρωταθλητές στο σεξ οι Έλληνες – Τι λένε οι Ευρωπαίοι όταν… κορυφώνουν (ΕΡΕΥΝΑ)

Οι πιο ενεργοί στο κρεβάτι αποδεικκύονται οι Έλληνες, οι οποίοι παρά την κρίσ και τα προβλήματα το δίνον και καταλαβαίνει! Η έρευνα που έβαλε στο μικροσκόπιο τις ερωτικές συνήθειες των Ευρωπαίων και δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild» δείχνει ότι οι Έλληνες κάνουν σεξ περισσότερες φορές από κάθε άλλο Ευρωπαίο.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα, οι Έλληνες επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις 164 φορές το χρόνο.

Οι Ιταλοί έρχονται δεύτεροι με 121 φορές το χρόνο και οι Γερμανοί ε 117. Οι Ολλανδοί κάνουν σεξ 94 φορές ετησίως ενώ οι Βρετανοί 92 φορές. 
 

Οι λέξεις της… κορύφωσης

    
Στην Ελλάδα λέμε «τελειώνω», στην Ουγγαρία αναστενάζουν φωνάζοντας «ELMENTEM!» , δηλαδή «φεύγω». Στην Ισπανία λένε «MADRE MIA!» («Μάνα μου!»), στην Ιταλία «MADONNA!», στη Γαλλία «MON DIEU!» (Θεέ μου) «JUZ-JUZ-JUZ!» φωνάζουν οι Πολωνοί («ήδη-ήδη-ήδη») και οι Ρουμάνοι  «A TERMINA!», δηλαδή «είμαι έτοιμος»…

Η λίμπιντο εκτοξεύεται τον Μάιο ενώ τον Φεβρουάριο μειώνονται κατακόρυφα οι ερωτικές διαθέσεις -τουλάχιστον στη Γερμανία, όπου μόλις 4 στους 100 έχουν όρεξη για ερωτικά παιχνίδια.

Ποιοι κορυφώνουν γρηγορότερα

«Τελειώστε, σκουπίστε τελειώσατε» είναι οι Ολλανδοί οι οποίοι έρχονται σε οργασμό σε μόλις 5,1 λεπτά.  Πρωταθλητές στη διάρκεια αναδεικνύονται οι Βρετανοί οι οποίοι χρειάζονται περίπου 7,6 λεπτά για να ολοκληρώσουν… 

«Ναι» στο ομαδικό σεξ λέει μόνο το 12% των Ιταλών, το 13% των Γερμανών και των Ισπανών, το 15% των Βέλγων, το 16% των Γάλλων και το 18% των  Αυστριακών. Οι Σκανδιναβοί τολμούν… Ένας στους πέντε (21%) υποστηρίζουν ότι το έχουν δοκιμάσει. 

Ποια γλώσσα τονώνει περισσότερο την ερωτική διάθεση; Τα ελληνικά απουσιάζουν από την πρώτη δεκάδα με τους Ευρωπαίους να ψηφίζουν ως την πιο ερωτική γλώσσα τα Γαλλικά (52,8%). Έπονται τα ιταλικά (16%), τα ισπανικά (8,5%), τα αγγλικά (7,9%), τα ολλανδικά (3,5%), τα σουηδικά (3,3%), τα δανέζικα (1,9%), τα πορτογαλικά (1,2%), τα πολωνικά (0,8%) και τα τουρκικά (0,7%).

One night stand 

Η ιδέα του one night stand φαίνεται ότι μαγεύει περισσότερο τους Ολλανδούς (43,4%) και τους Γερμανούς (40,3%). Πιο συντηρητικοί είναι οι Γάλλοι με 37,7%.

Σεξ στο πρώτο ραντεβού

Oι Ισπανοί δεν χάνουν χρόνο: ένας στους δύο καταλήγει με το ταίρι του στο κρεβάτι απ' το πρώτο κιόλας ραντεβού. Αλλα και οι Δανοί δεν πάνε πίσω (43%), όπως και οι Ολλανδοί (τέσσερις στους δέκα), ενώ ακολουθούν οι Γερμανοί με (36%).

   
Η αυτοπεποίθηση των Ισπανών δεν έχει προηγούμενο: Οκτώ στους 10 θεωρούν ότι δίνουν τα πιο καυτά φιλιά στην Ευρώπη. Αλλά και οι Γάλλοι δεν πάνε πίσω ισοψηφώντας με τους Γερμανούς (70%), ενώ τη χαμηλότερη επίδοση καταγράφουν οι Βρετανοί: μόλις έξι στους δέκα πιστεύουν στην ερωτική δύναμη των φιλιών τους.