ΔΙΕΘΝΗ

Ποιον δείχνουν νικητή τα γραφεία στοιχημάτων για τις αμερικανικές εκλογές;

Τρεις εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία και την Ιρλανδία ανέδειξαν σήμερα την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του προεδρικού θώκου έναντι του αντιπάλου της του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

 

Το ιρλανδικό γραφείο στοιχημάτων Paddy Power δίνει στην πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ ποσοστό νίκης 85,7% έναντι 18,2% για τον μεγιστάνα από τη Νέα Υόρκη, ενώ οι πιθανότητες που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων William Hill και Ladbrokes στην Χίλαρι Κλίντον να επικρατήσει είναι 85,7% και 84,6% αντίστοιχα έναντι 20% του Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το Paddy Power, οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον του δισεκατομμυριούχου – ιδιαίτερα οι καταγγελίες για προσβλητική συμπεριφορά εναντίον γυναικών – είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των ποσοστών της Κλίντον.

Σε περίπτωση που ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος κερδίσει σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, οι Ιρλανδοί μπουκμέικερ θα κληθούν να πληρώσουν στους πελάτες τους που στοιχημάτισαν υπέρ του «το υψηλότερο ποσό χρημάτων στην ιστορία των στοιχημάτων» επισήμανε το γραφείο.