MEDIA

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο

Με τίτλο «Eισαγγελική έρευνα για τα capital controls» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». H εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δικαστικοί λειτουργοί, υπό άκρα μυστικότητα, καλούν μάρτυρες και συλλέγουν στοιχεία που καταδεικνύουν πώς φθάσαμε στο κλείσιμο των τραπεζών τον Ιούνιο του 2015.

Επίσης η «Αγορά»:

φέρνει στο φως την απαίτηση των δανειστών να τεθεί σε λειτουργία μέχρι το τέλος του έτους ηλεκτρονικό σύστημα, το  οποίο θα προβαίνει σε αυτόματες κατασχέσεις και δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών για χρέη στο Δημόσιο.
αποκαλύπτει τα φαβορί και τα αουτσάιντερ για τον ανασχηματισμό. 
δημοσιεύει ρεπορτάζ για τους βουλευτές που αναζητούν νέα στέγη. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος χτυπά την πόρτα της Ν.Δ. και οι Αχμέτ Ιλχάν και Κώστας Μπαργιώτας κατευθύνονται από το Ποτάμι προς τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.  

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, ο οποίος δηλώνει: «Το θέμα του διαχωρισμού κράτους-Εκκλησίας έχει ήδη ανοίξει» και τουσυμβούλου στρατηγικής του προέδρου της Ν.Δ. Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος τονίζει: «Grexit ή 4ο μνημόνιο όσο συνεχίζει έτσι αυτή η κυβέρνηση».