LIFESTYLE

Η απάντηση Δάντη στον Ψαλτάκη για την «πατρότητα» του My Number One

Έντεκα χρόνια βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη ο Χρήστος Δάντης και ο Μάνος Ψαλτάκης. Ο τραγουδοποιός και ο συνθέτης, Μάνος Ψαλτάκης,  διεκδικούν την «πατρότητα» του τραγουδιού «My Number One» με το οποίο η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε την πρώτη θέση στη Eurovision του 2005. Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού», πριν από λίγες ημέρες, ο Μάνος Ψαλτάκης είπε για την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης:

«Δικάστηκε πρωτόδικα (και η απόφαση ήταν):  ''Ο πατέρας του My Number One είναι ο Μάνος Ψαλτάκης, 20.000 πρόστιμο στον Δάντη για να με αποζημιώσει και 1.000 ευρώ κάθε φορά που θα λέει ότι το τραγούδι είναι δικό του''».

H απάντηση του Χρήστου Δάντη

Μέσω Facebook, επέλεξε να απαντήσει και ο Χρήστος Δάντης στον Μάνο Ψαλτάκη. Στο μήνυμα που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα, τονίζει ότι η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης και «κατηγορεί» τον Μάνο Ψαλτάκη για ανακριβείς δηλώσεις.

«Καταλαβαίνω την αγωνία κάποιων ανθρώπων ώστε ν’ αποδείξουν ό,τι πιστεύουν και για όποιο λόγο, καθώς και όσους αναπαράγουν τα αναληθή σχόλιά τους, αφού η πληροφόρησή τους είναι τα σχόλια και μόνο, όμως, η γνωστή υπόθεση που αφορά στο τραγούδι “My Number One” βρίσκεται “στα χέρια” της ελληνικής δικαιοσύνης την οποία σέβομαι απόλυτα και δεν έχει τελεσιδικήσει. Είναι καλό να σταματήσετε οποιαδήποτε παραπληροφόρηση. Καλό είναι να σεβόμαστε το δικαστικό σώμα και να το αφήνουμε να κάνει τη δουλειά του όπως το ίδιο γνωρίζει. Όποια άλλη ανακριβής δήλωση, βαραίνει τον άνθρωπο που την ξεστομίζει με μια αφόρητη ασέβεια προς την ελληνική νομοθεσία και τους λειτουργούς της», έγραψε ο Χρήστος Δάντης χαρακτηριστικά.