LIFESTYLE

Ελληνίδα τραγουδίστρια: Στο νοσοκομείο ο γιος της- H περιπέτεια της υγείας του

Η Αννέτ Αρτάνι πριν από περίπου ένα χρόνο απέκτησε τον γιο της, ο οποίος της άλλαξε όλη την ζωή και την καθημερινότητά της. Η γνωστή τραγουδίστρια ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον γιο της στα social media. 

 

Η ίδια πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον μικρό να βρίσκεται στο νοσοκομείο και έγραψε στη λεζάντα: «Δεν ανέβασα ποτέ τη συγκεκριμένη φωτογραφία, επειδή δεν ήθελα να πω δημόσια πως το μωρό μου μπήκε στο νοσοκομείο. Είχε παρενέργεια σε φάρμακο που έπαιρνε και ξεκίνησε να έχει επεισόδια με σπασμούς, που έγιναν έντονα και κατέληξαν σε κρίση επιληψίας. Πέρασε λοιπόν 3 ημέρες στο νοσοκομείο, με εμένα στο πλευρό του, αλλά και την ξαδέρφη μου Αθηνά, την ξαδέρφη μου Αφροδίτη και την κολλητή μου Vickie να του κάνουμε κουκλοθέατρο για να γελάσει. 

Αναπολώ τις στιγμές που κοιμήθηκα σε μία καρέκλα για τρία βράδια προσκολλημένη στο πλευρό του, ενώ ίσα που έκλαψε (μόνο όταν του έβγαλαν αυτό το πράγμα από το κεφάλι). Ήταν τόσο γενναίος που είχε τον ορό στο χέρι του. Χαμογελούσε στις νοσοκόμες και έδειχνε ανεπηρέαστος από όλο αυτό. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά του και θα κάνω τα πάντα για να μείνει γενναίος και υγιής».