ΔΙΕΘΝΗ

«Μισώ την ακτινοθεραπεία, με τρομάζει»

"Πρώτη μέρα ακτινοθεραπείας. Η ακτινοθεραπεία είναι τρομακτική για μένα. Το να μην μπορείς να δεις το λέιζερ, τη θεραπεία και να έχεις ένα μηχάνημα να κινείται γύρω σου με τρομάζει", σχολίασε η Shannen Doherty ανεβάζοντας μια φωτογραφία της από το γραφείο του γιατρού της. "Είμαι σίγουρη πως θα το συνηθίσω αλλά αυτή τη στιγμή… το μισώ. #radiation #radiationmondaysucks #stillfightiglikeagirl".

 

Η Shannen Doherty μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο τον Αύγουστο του 2015. "Ναι, έχω καρκίνο του μαστού και υποβάλλομαι σε θεραπεία. Συνεχίζω να παλεύω και να παραμένω πολύ αισιόδοξη για τη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους γιατρούς για την υποστήριξή τους και φυσικά τους θαυμαστές μου που στάθηκαν στο πλευρό μου".

Από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή της, η Shannen Doherty άρχισε να μοιράζεται ανοιχτά το ταξίδι της, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από τη θεραπεία της στα social media, και να συμμετέχει σε εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο.

Τον Οκτώβριο ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου της κάνουν ένεση. "Μέρα χημειοθεραπείας. Είμαι τυχερή που έχω τέτοια σπουδαία ομάδα. Ο Dawn με φροντίζει από την αρχή με τους Dr. Piro, Joyce, Rosie, Kathy και όσους βρίσκονται στην κλινική. Βεβαιωθείτε πως έχει συνδεθεί με τον ογκολόγο σας και τον άνθρωπο που σας χορηγεί τα φάρμακα. Ευχαριστώ την κλινική του Λος Άντζελες".

Πηγή: People