LIFESTYLE

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Δεκέμβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα -δηλαδή το 3- κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

 

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (3), 12+3=15. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+5=6. Το 6 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Δεκέμβριο.

Για το μήνα Δεκέμβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Νοιώθεις έτοιμος/η και κανείς δεν μπορεί να σε εμποδίσει να κάνεις την αλλαγή που ονειρεύεσαι. Καταστάσεις και πρόσωπα που δεν έχουν να σου προσφέρουν πλέον τίποτα σε πολύ λίγο θα είναι παρελθόν.

Επαγγελματικά: Είσαι σε φάση να κάνεις τολμηρά βήματα. Για να αποδώσουν όμως είναι απαραίτητο το αντικείμενο που ασχολείσαι να σε ικανοποιεί και να εκφράζει την πληθωρική και δραστήρια προσωπικότητά σου.

Οικονομικά: Αν το στυλ ζωής που έχεις υιοθετήσει δεν ανταποκρίνεται στα οικονομικά σου άλλαξέ το.

Αισθηματικά: Αποφάσισε αν ο/η σύντροφος σου είναι σημαντικός για σένα και αν η απάντηση είναι θετική, φρόντισε και να το νοιώθει. Αν είσαι μόνος/η, το κέφι και διάθεσή σου για περιπέτεια, έλκουν όλα τα βλέμματα.

 

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Η διαχείριση του συναισθήματός σου θα είναι η προτεραιότητα του μήνα. Μικρά βήματα βελτίωσης είναι προτιμότερα από την επανάληψη του ίδιου μοτίβου ή την αδράνεια. Ξεκαθάρισε τη στάση σου.

Επαγγελματικά: Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου είναι δεδομένες αυτό το μήνα αλλά δεν σε πτοούν. Η προσήλωση στους στόχους σου και η εργατικότητά σου μπορούν να κάνουν τα φιλόδοξα σχέδιά σου ν’ αποδώσουν γρηγορότερα.

Οικονομικά: Βάλε πρόγραμμα στα οικονομικά σου για να αποφύγεις τα άγχη.

Αισθηματικά: Οι φόβοι σου ότι κάτι τρέχει δεν είναι διαίσθηση αλλά ανασφάλεια. Αν είσαι μόνος/η, όταν ο έρωτας χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σου, φρόντισε να μεταφέρεις το σωστό μήνυμα.

 

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Κίνηση και επικοινωνία. Νέες γνωριμίες, νέες ασχολίες, επιθυμία για μακρινά ταξίδια και απόκτηση καινούργιων γνώσεων είναι μέσα στα πιθανά σενάρια. Φρόντισε να ολοκληρώνεις ό,τι αρχίζεις.

Επαγγελματικά: Αν τα επαγγελματικά σου σχέδια είναι ρεαλιστικά και δεν κυνηγάς χίμαιρες, τ’ αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικά. Πιθανές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους.

Οικονομικά: Άνοιξε νέες πόρτες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

Αισθηματικά: Οι ρυθμοί σας απομακρύνουν, ο ένας βιάζεται και ο άλλος κινείται με ταχύτητα χελώνας. Αν είσαι μόνος/η, η εφηβική σου διάθεση σε κάνει αεικίνητο και ανικανοποίητο.

 

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Μην αποφεύγεις ν’ απομακρύνεις από τη ζωή σου όσα ξέρεις ότι πρέπει. Το κενό που θα δημιουργηθεί θα φέρει νέα δεδομένα για σένα. Βάλε τα δυνατά σου, αν θέλεις να χτίσεις μια καινούργια ζωή.

Επαγγελματικά: Κινήσου προσεκτικά και μη βιαστείς να ενθουσιαστείς από φιλόδοξες ιδέες άλλων. Μια αποκάλυψη θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τις προθέσεις τους και να πάρεις την τελική απόφαση.

Οικονομικά: Οι λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος εξακολουθούν να σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικά: Μια προσωρινή απομάκρυνση θα δείξει, αν θέλετε να είστε πραγματικά μαζί. Αν είσαι μόνος/η, το παρασκήνιο που υπάρχει στην παρέα σε σαμποτάρει, αντί να σε βοηθάει.

 

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα ξεκινάει μια δυναμική κούρσα από την οποία θα προκύψουν μελλοντικά οφέλη, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Θα σου δοθεί η ευκαιρία ν’ αναπτύξεις τάλαντα και δυνατότητες.

Επαγγελματικά: Η επιθυμία σου να ασχοληθείς με κάτι που μιλάει στην καρδιά σου ή κάτι πάνω στο οποίο δεν έχεις πειραματιστεί μέχρι τώρα είναι έντονη. Ένα ρίσκο είναι απαραίτητο.

Οικονομικά: Μην αρχίσεις επενδύσεις που οδηγούν στο πουθενά.

Αισθηματικά: Με χιούμορ, ειλικρίνεια και καλή πρόθεση, τα σύννεφα σύντομα διαλύονται. Αν είσαι μόνος/η, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τον τρόπο ζωής σου.

 

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Η καλή σου διάθεση και η εξωστρέφεια σου ανοίγουν το δρόμο για καινούργιες γνωριμίες. Άτομα από άλλη κουλτούρα, σπουδές, σεμινάρια, νέα τεχνολογία, συμβάλλουν σε κάτι θετικό.

Επαγγελματικά: Οι ορίζοντες είναι ανοικτοί και ό,τι διεκδικείς αυτή την περίοδο στο χώρο της εργασίας σου θα γίνεται γρήγορα και απρόσκοπτα. Εύνοια με ξένους ή ό,τι σχετίζεται με το εξωτερικό.

Οικονομικά: Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου θα χρειαστεί τη βοήθειά σου.

Αισθηματικά: Τα παράπονά σου είναι ορμητικός χείμαρρος και πνίγουν ό,τι έχετε με τόσο κόπο χτίσει. Αν είσαι μόνος/η, η τύχη είναι με το μέρος σου, αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις στο σωστό χρόνο.

 

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Ξεκαθάρισε τις σκέψεις σου και άνοιξε τα χαρτιά σου. Σταμάτα πια να μπερδεύεις τους ανθρώπους που σε αγαπούν και δείξε τους με τη στάση σου τι πραγματικά θέλεις από εκείνους.

Επαγγελματικά: Υπερασπίσου με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο τα κεκτημένα σου. Διάλεξε τον κατάλληλο χρόνο και μίλησε για τα σχέδιά σου με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Οικονομικά: Καλή η απόφαση να διορθώσεις τα κακώς κείμενα αρκεί να μην μείνεις στα λόγια.

Αισθηματικά: Τα κοινά σας ενδιαφέροντα σας φέρνουν κοντά αλλά η διαφορετική σας οπτική σας απομακρύνει. Αν είσαι μόνος/η, οι προκλήσεις δεν σου λείπουν, πρέπει να χαμηλώσεις όμως τον πήχη.

 

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Μη μεθύσεις από τη δύναμη που νοιώθεις αυτό το μήνα και θέλεις τα πράγματα να γίνονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου και μόνο, γιατί τότε θα έρθεις αντιμέτωπος/η με την αντίδραση όσων είναι δίπλα σου.

Επαγγελματικά: Ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί τακτοποιείται, πρόσεξε όμως τις εντάσεις που θα δημιουργηθούν. Αν ψάχνεις για εργασία ζήτησε εξυπηρέτηση από φίλους και γνωστούς.

Οικονομικά: Έξυπνες και εύστοχες κινήσεις αυξάνουν τα έσοδά σου.

Αισθηματικά: Δεν γίνεται να έχεις πάντα δίκιο εσύ, υποχώρησε μια φορά, έτσι για αλλαγή. Αν είσαι μόνος/η, μια απαγορευμένη σχέση σε έχει ξεμυαλίσει για τα καλά. Πρόσεχε τους καλοθελητές.

 

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Καιρός για ενδοσκόπηση και όχι δράση. Η επαφή σου με ένα αγαπημένο πρόσωπο θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς φόβους και ανασφάλειες, ώστε να μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος.

Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν στην τελική ευθεία. Ό,τι κι αν προκύψει από τις εξελίξεις ή τις αποφάσεις που θα πάρεις, εσύ κινήσου με διπλωματία. Κράτα μικρό καλάθι στις πολλά υποσχόμενες συμφωνίες.

Οικονομικά: Ενδεχομένως να προκύψουν έξοδα που δεν υπολόγιζες.

Αισθηματικά: Τα όρια σε μια σχέση, καλό θα ήταν να είναι όχι μόνο διακριτά, αλλά και σεβαστά. Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία σ’ ένα σεμινάριο φέρνει στην επιφάνεια μια πτυχή του χαρακτήρα σου που δε γνώριζες.

Πηγή: astrology.gr