ΔΙΕΘΝΗ

Κοριτσάκι τραγουδάει στη νοηματική για τους κωφάλαλους γονείς του (βίντεο)

Η Lori και ο Τhomas J. Koch είναι κωφάλαλοι, όχι όμως και η γλυκύτατη κορούλα τους Claire. Όταν λοιπόν τους κάλεσε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου, αυτή και η δασκάλα της έπρεπε να βρουν έναν τρόπο ώστε οι γονείς της να μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς κάνουν τα παιδιά πάνω στη σκηνή.

 Η χαριτωμένη μικρούλα αποφάσισε πως η ερμηνεία και η συμμετοχή της στη φετινή γιορτή του νηπιαγωγείου ήταν πολύ σημαντική για να μην την απολαύσουν οι γονείς της οπότε την προσάρμοσε με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Η μικρή Claire τραγουδάει μαζί με τους συμμαθητές της γνωστά τραγουδάκια αλλά παράλληλα τραγουδάει και στην… νοηματική για να μπορέσουν να την «ακούσουν» οι γονείς της που είναι κωφοί. Το κοριτσάκι «συνομιλεί» με τα μάτια με τους κωφούς γονείς του και τους τραγουδά τα παιδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια του νηπιαγωγείου με τον δικό της τρόπο. Οι γονείς της θα πρέπει να είναι πολύ περήφανοι για την κόρη τους.

Σε πολλά site το όνομα της μικρής αναφέρεται σαν Koda, ωστόσο αυτό δεν είναι σωστό, καθώς Koda σημαίνει kid of deaf adults (παιδί κωφών γονιών).

 Παρακολουθήστε το συγκινητικό βίντεο