LIFESTYLE

«Δεν θέλω την ημέρα των Χριστουγέννων. Μου θυμίζουν εκείνη…»

“Δεν θέλω να έρχεται η ημέρα των Χριστουγέννων. Μου θυμίζουν εκείνη. Και εκείνη μας λείπει, μας λείπει πολύ”, λέει η κόρη της Βίκυς Μοσχολιού, Ευαγγελία Δομάζου μιλώντας με νοσταλγία για την μεγάλη τραγουδίστρια. 

Ο θάνατός της μητέρας της και γιαγιάς του παιδιού της, της κόστισε πολύ, η Ευαγγελία Δομάζου όμως κρατά πάντα τις καλές στιγμές και μιλά με λόγια συγκίνησης. Η περίοδος των γιορτών όμως, είναι για εκείνη πάντα πολύ δύσκολη, αφού της θυμίζει την γυναίκα που υπήρξε μέντορας για εκείνη. Με μια ανάρτησή της, μάλιστα, στο Facebook, η κόρη του Μίμη Δομάζου δημοσίευσε φωτογραφίες με την μητέρα της από τα παλιά και συγκίνησε. 

Όπως αναφέρει ο Νίκος Νικόλιζας στην Freddo, τα λόγια της Ευαγγελίας για την μητέρα της βγαίνουν μέσα από την καρδιά της: “Κάποια Χριστούγεννα που υπήρξαμε παιδιά. Η ζωή σε κάνει γονιό και την μητέρα σου γιαγιά. Μια χαζογιαγιά που ντύθηκε Αϊ – Βασίλης για τα εγγόνια της κάποτε”, λέει και συμπληρώνει: “Νοσταλγώ τα παιδικά μου χρόνια. Περνούσαμε τόσο όμορφα και τόσο οικογενειακά, σαν σε παραμύθι. Μου λείπει αυτή η οικογένεια που είχαμε την μαμά να μας φυλάει σαν φυλαχτό. Την μαμά μου την θυμάμαι κάθε μέρα”.