LIFESTYLE

Η άγνωστη ιστορία από την προσωπική ζωή του Πέτρου Φυσσούν

Μπορεί αρχικά να είχε αποφασίσει να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα της, συμμετέχοντας σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και αποσπώντας καλές κριτικές από όλους, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του Φυσσούν, όμως τελικά ακολούθησε το δρόμο του Θεού.

Η κόρη του Πέτρου Φυσσούν, Άννια – καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του, Νικολέτα – ξάφνιασε τους πάντες με την απόφαση της να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να προσχωρήσει στον μοναστικό βίο. Η απόφασή της αυτή να κάνει στροφή 360 μοίρες, αλλάζοντας το όνομά της σε μοναχή Πορφυρία, βρήκε μάλλον απροετοίμαστους τους γονείς της, πριν από 12 χρόνια.

Αρχικά, βρέθηκε σε ένα μοναστήρι της Βοιωτίας, ωστόσο στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα άλλο, στην Εύβοια αυτή τη φορά.

Η είδηση ότι η κόρη του ηθοποιού και εγγονή του κωμικού Κώστα Χατζηχρήστου απαρνήθηκε τα πάντα για το μοναχισμό απασχόλησε τα ΜΜΕ για αρκετό διάστημα και κατά καιρούς δεχόταν στο μοναστήρι «εισβολείς» που επιδίωκαν να μάθουν κάτι περισσότερο για εκείνη.

Δεν υπήρξαν πολλές φορές που βγήκε από το μοναστήρι το οποίο ήταν το ησυχαστήριό της, αλλά όταν είχε ενημερωθεί ότι ο πατέρας της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, έσπευσε κοντά σε εκείνον και τη μητέρα της.

Πηγή: star.gr