ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τι αποκαλύπτει ο μήνας που γεννηθήκατε για την προσωπικότητά σας;

Γνωρίζετε βέβαια ότι το ζώδιο σας αποκαλύπτει την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά σας αλλά ξέρατε ότι και ο μήνας που γεννηθήκατε λέει επίσης πολλά για εσάς;

Ο μήνας που γεννηθήκατε αποκαλύπτει πράγματα  για την συμπεριφορά, τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας αλλά και για την στάση σας απέναντι στην  ζωή γενικότερα.

Αυτές οι παρατηρήσεις προέρχονται από την μελέτη της αστρολογίας,που βασίζει τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων ανάλογα με  την θέση και ευθυγράμμιση των πλανητών κατά την διάρκεια του μήνα που αυτοί γεννήθηκαν. Δείτε λοιπόν τι λέει ο μήνας της γέννησής σας για εσάς.

Το ξέρατε: Γιατί τα φώτα στα φανάρια είναι πράσινα, κίτρινα και κόκκινα;

Ιανουάριος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Ιανουάριο έχουν εργασιακή συνείδηση και δεν θα διστάσουν να υψώσουν την φωνή τους για να εκφράσουν την γνώμη τους. Είναι πεισματάρηδες και δεν θέλουν οι άλλοι να τους λένε τι να κάνουν. Είναι καλοί αρχηγοί λόγω της επιμονής τους και της επιθυμίας τους για επιτυχία, αλλά μερικές φορές δεν ακούν τι λένε οι άλλοι. Έχουν κλίση να διδάσκουν άλλους ανθρώπους που τους ακούν με ευκολία και προθυμία.

Φεβρουάριος

Εάν γεννηθήκατε τον Φεβρουάριο, είστε πολύ δημιουργικοί και σας αρέσει να αρχίζετε νέα σχέδια. Σας αρέσουν οι διαλογικές συζητήσεις και δεν θέλετε  να συζητάτε με ανθρώπους που σας φαίνονται ρηχοί. Είστε ελεύθερο πνεύμα και δεν σας αρέσει να ζείτε μέσα στους περιορισμούς των κανόνων της κοινωνίας. Σας αρέσουν τα ταξίδια και παίρνετε το τραίνο ή το αεροπλάνο με την πρώτη ευκαιρία. Η περιπέτεια και η εξερεύνηση σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί έτσι είστε στα καλύτερα όταν κάνετε παρέα με άλλα ελεύθερα πνεύματα ή ονειροπόλους. Είστε πιστός και τίμιος σαν φίλος και σαν σύντροφος.

Κάντε αυτό το τεστ για να μάθετε αν θα πεθάνετε μέσα στα επόμενα 5 χρόνια!

Μάρτιος

Οι άνθρωποι του Μαρτίου είναι επίσης πολύ δημιουργικοί και με φαντασία αλλά έχουν την τάση να είναι εσωστρεφείς και ήσυχοι. Ζουν με τις δικές τους σκέψεις και δημιουργούν αριστουργήματα μέσα στο μυαλό τους. Στρέφονται στις τέχνες για να εκφράσουν τον εαυτό τους και τους αρέσει ο χρόνος που περνάνε μόνοι. Έχουν ήρεμη και ευγενική συμπεριφορά με τους άλλους ανθρώπους αλλά κρύβουν τις περισσότερες πλευρές του χαρακτήρα τους από τους άλλους. Επιθυμούν πολύ το ήσυχο περιβάλλον και απεχ την πολυκοσμία και τον θόρυβο.

Απρίλιος

Οι γεννημένοι τον Απρίλιο θέλουν να τους προσέχουν και αγαπούν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Δεν δέχονται διαταγές και προτιμούν να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο καθώς και να οδηγούν τους άλλους. Τα μωρά του Απριλίου αναζητούν νέες περιπέτειες και είναι συνεχώς υπό την επίδραση της αδρεναλίνης. Πρώτα κάνουν κάτι και μετά το σκέφτονται, ζώντας την ζωή μέρα με την μέρα και όπου τους βγάλει αυτό. Συχνά θεωρούνται θορυβώδεις και απεχθείς αλλά λένε αυτό που σκέφτονται και δεν έχουν πρόβλημα να πουν στον άλλον πως αισθάνονται.

Μάιος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Μάιο τείνουν να είναι άστατοι. Θέλουν κάτι χτες και κάτι τελείως διαφορετικό  σήμερα. Εκφράζονται πολύ καλά και τους αρέσει να μιλάνε με ανθρώπους κάθε είδους. Έχουν δραστήρια κοινωνική ζωή και δεν θέλουν να είναι μόνοι για πολύ καιρό. Τα μωρά του Μαΐου αγαπούν τις ενδιαφέρουσες πνευματικές συζητήσεις αλλά εξ’ ίσου χρειάζονται διασκέδαση. Βαριούνται εύκολα και συνεχώς αναζητούν νέους τρόπους για να διασκεδάσουν.

Ιούνιος

Εάν γεννηθήκατε τον Ιούνιο είστε πολύ ευαίσθητοι και τρυφεροί προς τους άλλους. Μπορεί να είστε ντροπαλοί και γλυκομίλητοι αλλά οι άλλοι σας θαυμάζουν για αυτό. Έχετε δημιουργικό πνεύμα και σχεδιάζετε για το μέλλον για το τι μπορείτε να κάνετε και πως να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Αν και δεν εκφράζετε πάντα το πως αισθάνεστε έχετε έναν ολόκληρο κόσμο που ζει μέσα σας και προσπαθείτε να βρείτε πως να τον ζωντανέψετε.

ΤΕΣΤ: Πως σφίγγετε την γροθιά σας και τι αποκαλύπτει αυτό για τον χαρακτήρα σας

Ιούλιος

Οι άνθρωποι του Ιουλίου έχουν πολλά από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που γεννήθηκαν τον Ιούνιο εκτός από το ότι είναι περισσότερο αυθόρμητοι και εξωστρεφείς. Ζουν για περιπέτειες και απλά θέλουν να περνούν  καλά. Εξωτερικά φαίνονται γεμάτοι αυτοπεποίθηση και με χαρούμενη διάθεση αλλά εσωτερικά έχουν  πολλά σκοτεινά μυστικά και κρύβουν καλά τον πόνο τους από τους άλλους. Οι άνθρωποι του Ιουλίου έχουν πολλή ενέργεια και για αυτό οι άλλοι θέλουν να είναι κοντά τους.

Αύγουστος

Τα μωρά του Αυγούστου είναι γεννημένα ηγέτες και δεν φοβούνται να υποστηρίξουν την γνώμη τους. Μπορεί να είναι αυταρχικοί και δογματικοί, αλλά από κάτω έχουν μεγάλη καρδιά. Σκέφτονται πολύ και αν δεν προσέξουν παγιδεύονται μέσα στην άκαμπτη μεθοδολογική προσέγγιση τους για την ζωή. Τα πάνε καλά με επαγγέλματα που απαιτούν κριτική και αναλυτική σκέψη, γιατί βλέπουν την ζωή σαν έναν δρόμο που πρέπει να κάνεις μικρά και λογικά βήματα. Δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους καλά όμως και είναι δύσκολο μερικές φορές να δεις την πιο ‘ανθρώπινη’ πλευρά τους.

Σεπτέμβριος

Οι άνθρωποι του Σεπτεμβρίου έχουν μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους έτσι απογοητεύονται εύκολα. Έχουν μια τάση να κρατούν κακία εάν βρεθείτε στην κακή πλευρά τους. Είναι τελειομανείς, με μεγάλα ιδανικά. Είναι επίσης αισθησιακοί,δημιουργικοί και ευγενικοί και πάντα προσπαθούν να βοηθήσουν τους άλλους όταν μπορούν.

Οκτώβριος

Οι άνθρωποι του Οκτωβρίου θέλουν σταθερότητα και ισορροπία σε ό,τι κάνουν. Έχουν θετική στάση για την ζωή. Δεν τους αρέσει η αντιπαράθεση και την αποφεύγουν όταν αυτό είναι δυνατόν. Είναι κοινωνικοί και αγαπούν τους φίλους μέχρι θανάτου. Είναι γοητευτικοί και ομιλητικοί. Αν και τους αρέσει να είναι  ανάμεσα σε ανθρώπους, είναι πολύ ανεξάρτητοι.

Νοέμβριος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Νοέμβριο είναι μυστικοπαθείς και συχνά κρύβουν τα αληθινά συναισθήματά τους από τους άλλους. Δεν θέλουν να τους λένε οι άλλοι τι να κάνουν και θέλουν να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι στην ζωή. Δεν έχουν πολλές φοβίες και θα κάνουν κάτι χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες. Δεν αφήνουν τίποτα να μπει εμπόδιο στην ζωή τους και έχουν μια δυνατή και γεμάτη πάθος προσέγγιση για την ζωή.

Δεκέμβριος

Τα μωρά του Δεκεμβρίου αγαπούν την περιπέτεια και είναι γενναιόδωροι. Ωστόσο, αφήνουν την υπερηφάνεια τους να μπει εμπόδιο και  μπορεί να μπλέξουν σε φασαρία με άλλους.Είναι αεικίνητοι. Δεν μένουν ήσυχοι για πολύ σε ένα μέρος και είναι συνεχώς σε κίνηση. Είναι γλεντζέδες και η διασκεδαστική πλευρά τους εξισορροπεί την πιο σοβαρή πλευρά τους.