LIFESTYLE

Αυτοί είναι οι ληστές που σούφρωσαν τα κοσμήματα της Καρντάσιαν

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, σήμερα, οι φωτογραφίες των υπόπτων που συνελήφθησαν για την ένοπλη ληστεία στο διαμέρισμα, όπου διέμενε η Kim Kardashian στο Παρίσι. Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ που δημοσιεύει τις φωτογραφίες η γαλλική αστυνομία ήθελε να γίνουν γνωστά τα πρόσωπα αυτών που εμπλέκονται στη διάσημη ληστεία.

Συνολικά συνελήφθησαν 17 άτομα. Από αυτά τα τρία είναι γυναίκες ενώ δυο από τους υπόπτους είναι πωλητές διαμαντιών.

Οι συλλήψεις έγιναν στην περιφέρεια Αλπ-Μαριτίμ στη νοτιοανατολική Γαλλία, ανακοίνωσε δικαστική πηγή. Ο νεότερος συλληφθείς γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1994 και ο μεγαλύτερος είναι 72 ετών.

Τα άτομα αυτά "είναι σχεδόν όλα γνωστά για σοβαρές ληστείες", πρόσθεσε αστυνομική πηγή διευκρινίζοντας ότι τρεις γυναίκες περιλαμβάνονται στους συλληφθέντες.

Οι ύποπτοι μπορεί να κρατηθούν έως 96 ώρες στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για "ένοπλη ληστεία από συμμορία", "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και "κράτηση" του θύματος.

Κατά πληροφορίες η αστυνομία έφτασε στα 17 αυτά άτομα μετά από δείγματα DNA που βρήκε στο ξενοδοχείο στο οποίο έγινε η ληστεία. Στη σύλληψη φέρεται επίσης να βοήθησε και ο εντοπισμός ενός μενταγιόν που έπεσε από τα χέρια των ληστών.

Η αστυνομία είχε υπολογίσει τότε την αξία των κλοπιμαίων που άρπαξαν οι μασκοφόροι ληστές σε περίπου 9 εκατ. ευρώ.