MEDIA

Συγκίνησε ο Κώστας Χαρδαβέλας στην παρουσίαση του βιβλίου του

Το βιβλίο «Το ζεμπέκικο του νικητή» παρουσίασε το βιβλιοπωλείο Discover your Way στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Βυζαντινό», το βράδυ της Τρίτης. Το βιβλίο περιγράφει την μάχη του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα με τον καρκίνο μέσα από τα μάτια του του γιού του Κ.Κ. Χαρδαβέλλα.

"Ένα βιβλίο αφιερωμένο στους μαχητές της ζωής. Γιατί όλοι όσοι μάχονται είναι νικητές! Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της μάχης",

Από νωρίς πλήθος κόσμου βρέθηκε στον χώρο της εκδήλωσης για να τον δει και να τον ακούσει από κοντά.Εκεί ήταν και ο φωτογραφικός φακός του thebest.gr. Μεταξύ άλλων είδαμε, τον βουλευτή Αχαίας Νίκο Νικολόπουλο, τον πρώην βουλευτή Γιώργο Νταβρή, την πρόεδρο του Συλλόγου "Άλμα Ζωής" Λιολιώ Κολυπέρα, την πολιτευτή της ΝΔ Έλενα Κονιδάρη, την πρώην δημοτική σύμβουλο Πατρών Γωγώ Παπαντωνοπούλου, καθώς και πολλούς δημοσιογράφους που έσπευσαν να ακούσουν τον Κώστα Χαρδαβέλα.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Δημήτρης Καρδαμάκης, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητής Ακτινοθεραπεύτικής Ογκολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών, ο Κωνσταντίνος Φλαμής, δημοσιογράφος και η Άννα Μαρία Ρογδάκη, Πρόεδρος της Ένωσης γυναικών Πάτρας και φυσικά ο ίδιος ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Η βραδιά είχε πολλές συγκινητικές στιγμές ενώ το αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα του βιβλίου χάρισε χαμόγελα. Ο δημοσιογάφος συνομίλησε με το κοινό του και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του.