ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστρέφει και ο διαγραμμένος Γρηγοράκος: Μετά την προσχώρηση Παπανδρέου

Την πρόθεσή του να επανενταχθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη εξέφρασε ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος σε συνέχεια των πρωτοβουλιών της Φώφης Γεννηματά για την αποκατάσταση της ενότητας στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Γρηγοράκος, απαντώντας σήμερα σε ερώτηση δημοσιογράφου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πολιτική μου βούληση είναι η ένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με τα ψηφοδέλτια της οποίας εκλέχτηκα Βουλευτής τον Σεπτέμβριο του 2015, ανταποκρινόμενος και στις πρωτοβουλίες της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την ενότητα του χώρου».

Ο κ. Γρηγοράκος είχε διαγραφεί από την Δημοκρατική Συμπαράταξη πριν από έναν χρόνο (στις 15 Ιανουαρίου 2016) εξαιτίας δηλώσεων του με τις οποίες ασκούσε κριτική στην κ. Γεννηματά και στη στάση της έναντι της εκλογής στην ηγεσία της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο βουλευτής Λακωνίας είχε υποστηρίξει ότι η απομόνωση του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να οδηγήσει βουλευτές και στελέχη του στη Νέα Δημοκρατία.