ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβρασμός στο μεσαίο χώρο: Εκδήλωση από Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη, Ραγκούση

Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με τίτλο «Ωρα αποφάσεων» συνδιοργανώνουν την Κυριακή η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη στις 11 το πρωί της Κυριακής στη ΔΕΘ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και ο Δημήτρης Κατσαντώνης ως εκπρόσωπος της Κίνησης «Σύγχρονοι Δημοκράτες» η οποία συμπράττει στο συγκεκριμένο εγχείρημα ενώ θα παραβρεθεί και ο στενός συνεργάτης του Στ. Θεοδωράκη Γ. Μεϊμάρογλου.

Η Χ. Τρικούπη επιμένει να στέλνει μηνύματα επιστροφής των τριών στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ο Γιάννης Μανιάτης απηύθυνε σήμερα Παρασκευή, εκ νέου πρόσκληση στους Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Φλωρίδη και Γιάννη Ραγκούση να μην προχωρήσουν στην συγκρότηση νέου κόμματος, αλλά να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Action 104,6 ο κ. Μανιάτης ανέφερε πως η συνεργασία με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών σηματοδοτεί συσπείρωση δυνάμεων και αλλαγή σκηνικού στον ενδιάμεσο χώρο.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Πρωτόπαπας, στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98, έστειλε παράλληλα μήνυμα στην Αννα Διαμαντοπούλου, που την ερχόμενη Κυριακή θα αναγγείλει τη δική της -με άλλα στελέχη- κίνηση, να μην το κάνει. «Δεν έχει νόημα, δεν έχει τύχη» είπε χαρακτηριστικά.