ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «μυστικό» δείπνο στο σπίτι του Κ. Μητσοτάκη παραμονές Χριστουγέννων

Τον δείπνο αποκαλύπτει η εφημερίδα τα ΝΕΑ υπό τον τίτλο " Μυστικός δείπνος πριν από τα Χριστούγεννα" .

 

 

 

Προσκεκλημένοι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της  συζύγου του Μαρέβας βρέθηκαν παραμονές των Χριστουγέννων στο σπίτι τους στην Κηφισιά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης  Στουρνάρας και ο δικαστικός και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό που ξεκίνησε ως μια συνάντηση ανάμεσα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον ΠτΔ διευρύνθηκε την τελευταία στιγμή με επιλογή του οικοδεσπότη ο οποίος απέστειλε προσκλήσεις και στους κ. Στουρνάρα και ΄Πικραμμένου μετά των συζύγων τους. 

 Στο χριστουγεννιάτικο δείπνο κυριάρχησαν οι οικογενειακές ιστορίες που έδωσαν και στις συζύγους των τεσσάρων ανδρών την ευκαιρία να  έχουν δυναμικό ρόλο στο τραπέζι και αυτό διευκόλυνε ενδεχομένως να μην ανοίξει συζήτηση με την εξωτερίκευση ενδόμυχων σκέψεων για άλλα ζητήματα όπως δεύτερη αξιολόγηση,μνημόνιο και εκλογές.

Η παρέα δεν ήταν τυχαία και η αίσθηση – σύμφωνα με την εφημερίδα -ήταν ότι το δείπνο αποσκοπούσε στο να λιώσουν οι πάγοι και να έρθουν πιο κοντά κορυφαίοι παράγοντες με κεντρικό ρόλο σε μελλοντικές εξελίξεις.