MEDIA

H Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: "Οι φόροι βάζουν φωτιά στις τιμές" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρει ότι υπάρχει κύμα ανατιμήσεων από 3% έως 20% σε βασικά αγαθά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Realnews: 

– Αυξήσεις-σοκ περιλαμβάνουν οι νέοι τιμοκατάλογοι που έχουν αποστείλει στα σούπερ μάρκετ οι βιομηχανίες τροφίμων και οι εμπορικές επιχειρήσεις.

– «Είναι αδύνατον να απορροφήσουμε την άνοδο του κόστους που προκαλεί η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης», τονίζουν στην «R» φορείς της αγοράς.

– 12,5% έχει υποχωρήσει η κατανάλωση στα τρόφιμα από το 2010 μέχρι σήμερα, εξαιτίας της μείωσης κατά 43 δισ. ευρώ που καταγράφηκε στα εισοδήματα των νοικοκυριών.

– Οι καταναλωτές εντός των επόμενων 15 ημερών θα δουν στα ράφια τις νέες φουσκωμένες τιμές σε δεκάδες προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: "Ο λαός μας παίρνει άριστα, το κράτος παίρνει μηδέν!.." και αναφέρει χαρακτηριστικά: "Το θετικό που προέκυψε από την ανακίνηση του Κυπριακού είναι η ομοφωνία της πολιτικής ηγεσίας σε ό,τι αφορά τον χειρισμό του. Πρόκειται για το πρώτο σπουδαίο βήμα σε μελλοντικές συναινέσεις εθνικής εμβέλειας…".

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Ο Τσίπρας απογοήτευσε, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση». Τι είπε ο Κώστας Καραμανλής για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τι για τις αρμοδιότητες και τον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

– 2+1 σενάρια για την αξιολόγηση. Ορατό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εάν αποτύχει η διαπραγμάτευση.

– Μιλούν στην «R»: Γιώργος Παπανδρέου, Αλέκος Φλαμπουράρης, Κωστής Χατζηδάκης.

– 15 βίντεο «μιλούν» για το σκάνδαλο Novartis. Η συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή με τον Αμερικανό πρέσβη, τα στοιχεία για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και οι σκέψεις για προκαταρτική επιτροπή της Βουλής.

– Ανοιχτή πρόσκληση Καρατζαφέρη στην Χρυσή Αυγή για εκλογική συνεργασία.

– 60 λεπτά με τον Αρτέμη Σώρρα. Ο εωσφόρος, ο γυφτοκούμπαρος, ο παπάς-πράκτορας και τα 2,3 τρισ. ευρώ.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Κώστας φλερτάρει ξανά! Κάτι τρέχει με τους Κ. Κόκλα, Ελ. Παρασκευά. Μια τρυφερή φιλία που μοιάζει έτοιμη να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω συνδέει τον δημοφιλή πρωταγωνιστή με την νεαρή ηθοποιό, που παίζει στο πλάι του στην παράσταση «Ωραία μου κυρία».

– «Θέλω να φτιάξω μια ωραία οικογένεια». Η τάχιστα ανερχόμενη ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, που ζει ευτυχισμένη πλάι στον Αλκι Κούρκουλο, ξεκαθαρίζει στην «R» πως δεν κάνει – για την ώρα! – πρόβα νυφικού.

– «Δεν γυρίζω σε παλιούς μου έρωτες». Η Κατερίνα Καινούργιου διαψεύδει στον φιλικό της κύκλο τις πληροφορίες που την θέλουν να ξανάσμιξε με τον επιχειρηματία Βασίλη Μιχαήλ.

– «Χωρίσαμε με τον Σωκράτη». Η σύμβουλος σε οργανωτικές επιτροπές Ολυμπιακών Αγώνων Αλεξ Οικονομίδου αποκαλύπτει στην «R» πως δεν ζει πια με τον ηθοποιό Σ. Αλαφούζο.

– Ο φύλακας άγγελος της Δήμητρας. Οι συχνές έξοδοι της Δ. Ματσούκα με τον Λευτέρη Γιοβανίδη αναζωπύρωσαν τα αβάσιμα σενάρια ότι είναι ζευγάρι.

– Ψευδείς οι φήμες. Η Ζοζεφίν Βέντελ εξομολογείται στην «R» πως δεν είναι και πάλι ζευγάρι με τον Δ. Παππά, όπως γράφεται στον Τύπο.

– «Δεν μπορώ χώρια σου». Το έντονο παράπονο στην σύντροφό του Μελίνα Ασλανίδου εξέφρασε ο Βασίλη Μουντάκης για το μεγάλο διάστημα που τους χώρισαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της.