ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Δεν πηγαίνουν στα hotspot, αλλά πληρώνονται

Σκωπτικά αντιμετώπισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης τη δήλωση του Δημήτρη Βίτσα στον ΣΚΑΪ ότι «κάναμε προσλήψεις για τα hot spots, η αλήθεια είναι ότι δεν πηγαίνουν». 
«Τους προσέλαβαν για τα hotspot, δεν πηγαίνουν στη δουλειά τους αλλά πληρώνονται, λέει ο Υπουργός. Υπόδειγμα δηλαδή κομματικών υπαλλήλων» σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Θεοδωράκης για τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας. 
«Στο μέτρο της δικής μας εμπλοκής, και ιδιαίτερα της δικής μου εμπλοκής, περίπου πέρυσι το Μάρτιο βγήκε ένα πρόγραμμα από το υπουργείο Εργασίας για την συμμετοχή για τις προσλήψεις για δουλειά στα κέντρα φιλοξενίας και στα hot spots. Ήδη έχουμε παρατηρήσει πως αυτό που καταγγέλλεται σε πολλές περιοχές είναι αλήθεια, δηλαδή ενώ προσλήφθηκαν μέσω των δήμων για τα κέντρα φιλοξενίας δεν πηγαίνουν όλοι στα κέντρα φιλοξενίας, κατά κύριο λόγο γιατί δεν υπάρχει μια οργανωμένη δομή για το πώς θα λειτουργήσουν τα κέντρα φιλοξενίας» παραδέχθηκε το πρωί ο Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στον σταθμό