ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης ταύτιση της ΝΔ με τον Σόιμπλε

Για πλήρη ταύτιση της Νέας Δημοκρατίας με τον Σόιμπλε κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm».

 

 

 

Η βουλευτής της ΝΔ ζήτησε την άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης καθώς -όπως είπε- «η καθυστέρηση έχει κόστος, μεγάλο κόστος, που καλούμαστε να πληρώσουμε».

«Η πρώτη καθυστέρηση μας κόστισε 9 δισ., η δεύτερη μας έφερε το υπερταμείο. Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν υπάρχει σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε αυτή τη χώρα. Σήμερα απειλείται το πρόγραμμα με αποχώρηση του ΔΝΤ. Αυτό θα σημάνει σταμάτημα πλήρως του προγράμματος και επαναδιαπραγμάτευση νέου προγράμματος», υπογράμμισε η ίδια.

«Η καταστροφολογία της ΝΔ, δια στόματος της Ν. Μπακογιάννη, για το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα δεν συνιστά είδηση. Ούτε συνιστά, βέβαια, είδηση η πλήρης ταύτιση της ΝΔ με τον κ. Σόιμπλε. Αυτό που θα μας εξέπληττε θα ήταν αν η ΝΔ στεκόταν για μια φορά απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις των ακραίων κύκλων των δανειστών που θέλουν νέα σκληρά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού», ήταν η απάντηση από το γραφείο Τύπο του ΣΥΡΙΖΑ.