ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έσπασε στο ξύλο την νοσοκόμα: Επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

Η αγωνία μιας γυναίκας για την τύχη ενός γνωστού της και η αγανάκτηση για την έλλειψη ασθενοφόρου που θα τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Νάξου, «ξέσπασε» με την… επίθεσή της σε μια νοσοκόμα την οποία ξυλοκόπησε μέσα στην αίθουσα των επειγόντων περιστατικών!

Η κάτοικος του νησιού τηλεφώνησε στα επείγοντα τα ξημερώματα της Δευτέρας και ζήτησε ασθενοφόρο για έναν γνωστό της, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του και φοβόταν ότι ίσως είχε πάθει εγκεφαλικό. Ωστόσο, η νοσοκόμα που εφημέρευε της απάντησε ότι δεν υπήρχε εκείνη την ώρα ασθενοφόρο και της πρότεινε να μεταφέρει η ίδια τον ασθενή με δικό της όχημα ή να ζητήσει από την Αστυνομία να τον μεταφέρει.

Με τα πολλά, ο ασθενής έφτασε στο νοσοκομείο στις 3:30 τα ξημερώματα, αλλά η συνοδός του ήταν εκτός εαυτού. Όρμησε στην αίθουσα των επειγόντων όπου αντιμετωπιζόταν σοβαρό καρδιολογικό περιστατικό, ρώτησε με ποια είχε μιλήσει στο τηλέφωνο και, όταν η νοσοκόμα της είπε ότι εκείνη είχε μιλήσει μαζί της, άρχισε να την βρίζει και να την χτυπά! Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση ψυχραιμοτέρων, αλλά η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.