ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Είστε η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας!

«Ανεβήκατε στην εξουσία παρουσιάζοντας τους εαυτούς σας ως αδιάφθορους και μέσα σε αυτό εξελιχθήκατε όχι μόνο στην πιο διεφθαρμένη αλλά και την πιο αδίστακτη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει η χώρα» τόνισε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πήγατε να ρίξετε μαύρο στα κανάλια και ο κόσμος ξεσηκώθηκε εναντίον σας. Τώρα το κάνετε με τους εκδότες. Κάποιοι συμβιβάστηκαν και έκαναν τις εφημερίδες τους γραφεία τύπου της κυβέρνησης. με δικαστικές εκκρεμότητες επιχειρείτε να πάρετε τον έλεγχο του ΔΟΛ. Βάζοντας τον πρώην βουλευτή σας Μουλόπουλο» τόνισε σε έντονο ύφος. 

«Πλέον το έχουν καταλάβει όλοι. Η κυβέρνησή σας δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό. Είστε ο ορισμός της διαπλοκής. Είστε επικίνδυνοι για την χώρα και την δημοκρατική ομαλότητα. Πάρτε το χαμπάρι ο πλουραλισμός είναι ισχυρότερος από εσάς. Θα μας βρείτε απέναντι» είπε εν μέσω χειροκροτημάτων ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε το αίτημα και εκλογές και προειδοποίησε τον πρωθυπουργό: «Μην παίξετε νέα παιχνίδια με τον εκλογικό νόμο. Τα δοκιμάσατε πριν από λίγους μήνες. Οι επερχόμενες εκλογές θα διεξαχθούν με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο», είπε και πρόσθεσε απευθυνόμενος προσωπικά στον κ. Τσίπρα: «Μέσα στους κανόνες της δημοκρατίας είναι και η ομαλή μεταβίβαση της εξουσίας. Θα μάθετε και να χάνετε, έτσι είναι η δημοκρατία. Και άλλοι έχουν χάσει εκλογές, αλλά δεν διανοήθηκαν να βυθίσουν τη χώρα στην ακυβερνησία και την αστάθεια».