LIFESTYLE

Η βιολογική μαμά της 12χρονης Ζαχάρα είναι το νέο πρόβλημα της Τζολί

Με τη δικαστική διαμάχη Τζολί – Πιτ να βρίσκεται σε εξέλιξη και τους δύο πρώην συζύγους να έχουν αποφασίσει να κρατήσουν κάθε λεπτομέρειά του κρυφή στο εξής, τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι τα προβλήματα για τους δυο τους δεν έχουν τελειωμό.

 

 

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η μητέρα της 12χρονης Ζαχάρα, αναζητά την κόρη της και θέλει εναγωνίως να της μιλήσει και να την δει.

Ο λόγος για την 31χρονη Mentewab Dawit Lebiso, η οποία εγκατέλειψε την Ζαχάρα στο νοσοκομείο αμέσως μόλις την γέννησε, και ζητά εδώ και καιρό να επικοινωνήσει μαζί της. 

Μιλώντας στην DailyMail ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να την πάρει πίσω, αναγνωρίζοντας ότι η κόρη της θα έχει ένα πολύ καλύτερο μέλλον ως παιδί της Τζολί, ωστόσο, θέλει να την δει και να την αγκαλιάσει για πρώτη φορά:

«Απλά θέλω να την γνωρίσω, να ξέρει ότι είμαι εδώ, ζωντανή και εν καιρώ αν μπορεί να μου μιλήσει. Δεν θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά να έχω μία επαφή μαζί της και να μπορώ να της τηλεφωνώ και να της μιλάω» είπε η νεαρή μητέρα.

«Η Αντζελίνα ήταν καλύτερη μητέρα από ό,τι θα μπορούσα να είμαι εγώ. Είναι μαζί της από τότε που ήταν μωρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου λείπει όλη την ώρα. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα ακούσω τη φωνή της και θα δω το πρόσωπό της» προσθέτει.

«Kάθε φορά στα γενέθλιά της είμαι λυπημένη επειδή δεν μπορώ να τα γιορτάσω μαζί της. Θα ήθελα τόσο πολύ να μπορώ να γιορτάσω μαζί της τα γενέθλιά της, όπως και άλλες ξεχωριστές ημέρες. Θα ήθελα να ζητήσω από την Αντζελίνα να μου επιτρέψει να μιλήσω μαζί της» επιμένει η Mentewab η οποία φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε ακόμα ένα πρόβλημα για την διάσημη σταρ