ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Αυτή είναι η πιο χρήσιμη εφεύρεση της χρονιάς

Κάποια στιγμή στη ζωή μας όλοι αγοράσαμε μια ομπρέλα από έναν πλανόδιο πωλητή για να προστατευτούμε από τη βροχή που έπιασε στα καλά καθούμενα χωρίς να μας προειδοποιήσει. Θυμηθείτε όμως πόσο εκνευριστήκαμε όταν εκείνη έσπασε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων με μια απίστευτη ευκολία σαν να ήταν από χαρτί, αφήνοντας μας απροστάτευτους να βρεχόμαστε μέσα στη μέση του δρόμου.

Για τους λόγους αυτούς και για όσες φορές βρίσαμε έστω και άθελά μας τον πωλητή που κατάφερε να μας πείσει να την αγοράσουμε, το Kickstarter έρχεται να παρουσιάσει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ που εμφανίστηκε στην διάσημη ιστοσελίδα και πρόκειται να αλλάξει τον ρου της Ιστορίας.

Στην πραγματικότητα μιλάμε για ένα ραβδί που είναι σε θέση να παράγει αέρα σε τέτοιο σχηματισμό ώστε εκείνος να εμποδίζει τη βροχή να το διαπερνά πέφτοντας, σχηματίζοντας έτσι μια αόρατη ομπρέλα!

Σίγουρα θα δείχνετε πολύ κουλ κρατώντας ένα ραβδί και ως διά μαγείας, παραμένοντας στεγνοί (και καθαροί) την ώρα που όλοι οι άλλοι παλεύουν με τα ομπρελίνια και τα συρματάκια τους. Οι εμπνευστές του εν λόγω εγχειρήματος έψαχναν περί τα $10.000 για να υλοποιήσουν το όραμά τους, ωστόσο εν τέλει κατέληξαν με δέκα φορές περισσότερα χρήματα στις τσέπες τους.

Η Air Umbrella δεν ήρθε για να σώσει ανθρώπινες ζωές και δεδομένα η πρώτη της έκδοση επιδέχεται τρελές βελτιώσεις. Είναι το πρώτο βήμα όμως για την ουσιαστική χρήση της τεχνολογίας σε πράγματα της καθημερινής ζωής που μας λύνουν τα χέρια.