ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό: Η μητέρα είχε παρατήσει τα παιδιά στο δρόμο – «Δώστε τα για υιοθεσία!»

Η μητέρα τους ήταν εκείνη που είχε αφήσει στο δρόμο τα δύο κοριτσάκια 2,5 και 1,5 έτους και ένα βρέφος μόλις πέντε μηνών, στην Πάτρα.

Αυτό προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας, ενώ η γυναίκα, μια 20χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την εντόπισαν πως δεν θέλει τα παιδιά της: «Δώστε τα για υιοθεσία», ήταν τα σκληρά λόγια της! 
Είχε προηγηθεί η παρουσία του πατέρα τους στην Ασφάλεια της Πάτρας. Ο 26χρονος άντρας, επίσης από την Αλβανία, πήγε με τον δικηγόρο του ο ίδιος στην αστυνομία, όταν υποψιάστηκε πως τα παιδιά, για τα οποία έχει συγκινηθεί όλη η Ελλάδα, ήταν τα δικά του. Εκεί δήλωσε πως πριν λίγες ημέρες τα είχε αφήσει στην πεθερά του, την μητέρα της μητέρας τους, που ζει στην Πάτρα, προκειμένου να πάει να ψάξει την γυναίκα του, που το είχε σκάσει με άλλο σύντροφο, εγκαταλείποντας τόσο τον ίδιο όσο και τα τρία κορίτσια της. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι έχει ένα ακόμα παιδί, ένα αγοράκι, που είχε μείνει με τον πατέρα του.
Οι αστυνομικοί ακολούθως εντόπισαν την πεθερά του 26χρονου, η οποία επαλήθευσε τα όσα δήλωσε εκείνος και εξήγησε πως αμέσως μετά εκείνη πήρε τηλέφωνο την κόρη της και της ζήτησε να έρθει να πάρει τα παιδιά της, πράγμα που έγινε.