LIFESTYLE

Οι φωτογραφίες του Πατούλη από την Ουάσινγκτον πριν από την ορκωμοσία Τραμπ

Στην τελετή ορκωμοσίας του 45ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

 

 

 

«Θα ακούσει σημαντικά πράγματα η παγκόσμια κοινότητα. Ελπίζουμε, κρατώντας την ανάσα, να ακούσουμε εκείνα που πρεσβεύουν οι Έλληνες που είναι κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ» δήλωσε από την Ουάσιγκτον.

Ο κ. Πατούλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm» αναφέρθηκε σε συναντήσεις που είχε χθες η ελληνοαμερικανική ομογένεια με Έλληνες συνεργάτες του Τραμπ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στάθηκε στη συνάντηση με τον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, ελληνικής καταγωγής, Ρέινς Πρίμπους, και το μέλος του Κογκρέσου, Γκας Μπιλιράκη.

«Για πρώτη φορά ένας Έλληνας, ο Ρέινς Πρίμπους, βρίσκεται σε τόσο υψηλή θέση και σε συνάντηση που είχε λίγες ώρες νωρίτερα με την ομογένεια είπε πράγματα που δίνουν μία έμφαση στην Ελλάδα, στον χριστιανισμό και τη θρησκεία. Όλοι τώρα περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα και ιδιαίτερα στη χώρα μας. Ήταν θερμά και όσα ειπώθηκαν από το μέλος του Κογκρέσου, Γκας Μπιλιράκη, που και αυτός είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο Τραμπ» δήλωσε ο κ. Πατούλης. 

Μάλιστα ο κ. Πατούλης ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον Ρέινς Πρίμπους.

 

Πηγή: Enikos.gr