ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Ο Τσίπρας μαζεύει… τα μπογαλάκια του

Τη βεβαιότητα ότι η χώρα οδηγείται σύντομα σε πρόωρες εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκτιμώντας, μάλιστα ότι η επόμενη κυβέρνηση θα σχηματιστεί με συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ότι θα είναι βραχύβια.

Κατά τον κ. Λεβέντη, «ο Τσίπρας ετοιμάζει τα μπογαλάκια του κατ’ εμέ. Πάμε για έξοδο και δεξιά παρένθεση. Θα έρθει ο Μητσοτάκης με τη Γεννηματά, γιατί είναι το μόνο δεκανίκι που μπορεί να δώσει στον Μητσοτάκη, γι’ αυτό βλέπετε ότι στις δημοσκοπήσεις βοηθούν την Γεννηματά…
Δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας. Μαζεύουν τον Γιώργο Παπανδρέου που είναι ανθρωποδιώχτης. Είναι ο υπόλογος για όλα τα αίσχη που έχουν γίνει με τα μνημόνια».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προέβλεψε επίσης ότι μετά από αυτή την δεξιά «παρένθεση», διάρκειας ως πέντε μηνών, στη συνέχεια θα σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση. Σχετικά με τις απολύσεις στο Δημόσιο, ξεκαθάρισε ότι «δεν είμαστε υπέρ των απολύσεων, αλλά θέλουμε να εκτοπιστούν οι αργόμισθοι από το Δημόσιο», ενώ για το ζήτημα του ΔΟΛ, ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι είναι κατά του να δοθούν λεφτά για το ΔΟΛ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, «μια εταιρεία είναι κι αυτή. Γιατί να πάμε να τη σώσουμε;».