ΔΙΕΘΝΗ

Έρχονται ξενοδοχεία με τεχνητή νοημοσύνη!

Εξελίξεις στη βιομηχανία των ξενοδοχείων τα επόμενα χρόνια προβλέπει σχετική έρευνα, σύμφωνα με την οποία, η τεχνολογία θα είναι το βασικό μέσο λειτουργίας τους.

Tα δεδομένα, τα analytics και η εκμάθηση χειρισμού συσκευών θα αποτελέσουν τις σημαντικότερες καινοτομίες στο χώρο της ξενοδοχειακής βιομηχανίας στο μέλλον. Η τεχνολογία αναμένεται να εξελίξει δραματικά τη βιομηχανία και για να γίνει ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή, χρειάζεται αλλαγή αντιλήψεων.

Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων σε νέα έρευνα του καθηγητή πληροφοριακών συστημάτων και ακαδημαϊκών προγραμμάτων του Essec Business School στη Γαλλία, Peter O’Connor.
Ανάμεσα στα αποτελέσματα της έρευνας, είναι και το γεγονός πως  δυνατότητες γιοα ανάπτυξη στους ξενοδόχους θα παρέχουν και η τεχνητή νοημοσύνη, οι πλατφόρμες διαχείρισης και οι καλύτερες προγνωστικές αναλύσεις.
Εκεόινο πάντως που τονίζεται είναι ότι πλέον οι ξενοδόχοι πρέπει να επενδύσουν στην τεχνολογία, καθώς οι σημαντικές επενδύσεις στην τεχνολογία δεν θα είναι πολυτέλεια στο μέλλον, αλλά αναγκαιότητα.