ΔΙΕΘΝΗ

Τσακώθηκε με φίλο του για τον Τραμπ και του… έκοψε το αυτί!

Ο 30χρονος που ζει στο Πίτσμπουργκ τσακώθηκε με τον συγκάτοικό του για τον Ντόναλντ Τραμπ. Και εκείνος του δάγκωσε το αυτί και το έκοψε! Η μεταξύ τους αντιπαράθεση ξεκίνησε τα ξημερώματα και μετά από την επίθεση που δέχθηκε, το θύμα έτρεξε σε κοντινό βενζινάδικο και ζήτησε βοήθεια.

«Σύμφωνα με την έρευνα, το θύμα και ο δράστης τσακώνονταν για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Η διαφωνία πήρε διαστάσεις και ο άλλος άνδρας δάγκωσε και έκοψε το αυτί του θύματος», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Για καλή τύχη του Ορτίζ, οι αστυνομικοί βρήκαν το κομμάτι του αυτιού του στο διαμέρισμα και οι γιατροί κατάφεραν να το ράψουν ξανά στη θέση του. Ομως, ο δράστης είχε ήδη εξαφανιστεί και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό του.

Ο καβγάς ξεκίνησε, σύμφωνα με το Ορτίζ, όταν το θύμα επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τον συγκάτοικό του να πίνει μπύρα παρακολουθώντας τον Τραμπ στην τηλεόραση. Ο δράστης, που είναι νόμιμος μετανάστης από το Μεξικό, άρχισε να του λέει ότι φοβάται πως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα προσπαθήσει να τον απελάσει, γράφει η Washington Post.

«Κάθε φορά που πίνει, τρελαίνεται. Το μόνο που έλεγε ήταν ''Αν ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθήσει να με διώξει θα σκοτώσω πολλούς, μετά κάποιος θα με σκοτώσει και θα είμαι χαρούμενος''», είπε ο Ορτίζ.