MEDIA

H Realnews σήμερα 29/01/2017

Με τίτλο: "Ανθελληνικό αμόκ από τον Ερντογάν" κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αναφέρει:

– Την κεφαλή των «8» επί πίνακι ζητά ο σουλτάνος.

– Υστερία και απειλές μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Realnews:

– Η Αγκυρα εκβιάζει ότι θα «πνίξει» τα νησιά με χιλιάδες μετανάστες.

– Η Αθήνα προετοιμάζεται για κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο.

– Ανησυχία για νέο γύρο αμφισβητήσεων της Συνθήκης της Λωζάνης και για αρνητικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

– «Ας μας αφήσουν ελεύθερους, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», δηλώνει στην «R» ο πιλότος του τουρκικού ελικοπτέρου.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: "Παλλαϊκή αντίσταση στην εθνική κατάθλιψη" και αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο λαός μας απαιτεί από τους κορυφαίους της εξουσίας να μονοιάσουν, να συνεργαστούν και με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στον νευρικό Ερντογάν, καθώς έχει βάλει στο μάτι τα νησιά μας."

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ξεπέρασε τα όρια η τρόικα. Πλεόνασμα 3,5% για 5 χρόνια ζητούν τώρα οι δανειστές. Σε γραμμή ΔΝΤ και οι Βρυξέλλες για λιτότητα έως το 2023.

– Εφοδος σε σπίτι πρώην βουλευτή για το σκάνδαλο της Novartis. Εισαγγελικός έλεγχος και σε άλλα 29 σπίτια. Ανοιξαν 50 λογαριασμοί.

– Δήλωση για Οσκαρ: «Η ταινία μου είναι απάντηση στο τείχος του Τραμπ». Μιλά στην «R» η Δάφνη Ματζιαράκη, που διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο για το ντοκιμαντέρ της με πρωταγωνιστές τους πρόσφυγες της Λέσβου.

– Νίκος Φίλης: «Αν οι δανειστές επιχειρήσουν να προκαλέσουν μια νέα ταπείνωση σε βάρος της χώρας, τότε θα δοκιμαστεί τραγικά ο ευρωπαϊκός μας προσανατολισμός. Τέτοιες εξελίξεις δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ερήμην του λαού».

– Νικήτας Κακλαμάνης: «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα για εθνική συνεννόηση».

– «Επιδημία» αλβανικών προκλήσεων σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Και στην "Πράβδα” του Στάθη:

"Ή ο Σόιμπλε δεν ήξερε τι έλεγε ή εμείς – η κυβέρνηση – δεν ήξερε τι άκουγε. Δεν μπορεί ο Σόιμπλε να έλεγε «όχι» και η κυβέρνηση να άκουγε «ναι». Αυτά γίνονται μόνον στα δημοψηφίσματα, όχι στην πραγματική ζωή…".

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– «Αν δεν μπει βέρα στο δεξί είμαι ελεύθερη». Το μήνυμα-γρίφος της Ελενας Ράπτη.

– «Θα ξαναζήσω τον μεγάλο έρωτα». Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει στην «R» τις ανακατατάξεις στην προσωπική της ζωή, το δηλητήριο που ρέει άφθονο στη σόουμπιζ και το βιβλίο που σκέφτεται να γράψει για τον Φρέντυ Γερμανό.

– Η μυστική σχέση Κωνσταντίνου – Μαρίζας. Ο ταλαντούχος ηθοποιός Κ. Ασπιώτης και η ανερχόμενη τραγουδίστρια Μ. Ρίζου κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό τον έρωτά τους για μεγάλο διάστημα.

– 10 χρόνια χωρίς τον Νίκο Κούρκουλο. Ολες οι λεπτομέρειες για την εκδήλωση που ετοίμασε το Εθνικό Θέατρο, για να τιμήσει τη μνήμη του σημαντικού ηθοποιού.

– «Δηλώνω χαζομπαμπάς». Ο ζεν πρεμιέ Δημήτρης Κυρατσούδης μιλά στην «R» για την κόρη που απέκτησαν με την Αναστασία Χατζάρα και αποκαλύπτει ότι θα τη βαφτίσουν Μαρία-Αθηνά.

– Νίκος Μακρόπουλος: «Δεν αποκλείω δεύτερο γάμο και παιδί».

– Βαλάντης: «Οσα είδα στον Λευκό Οίκο». Ο φακός της «R» ήταν εκεί.