ΔΙΕΘΝΗ

Αυστηρώς ακατάλληλο: Δείτε τις γίνεται σε ένα από τα πιο ακριβά κλαμπ οργίων (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Αυστηρώς ακατάλληλες σκηνές μέσα από ένα -0απλησίαστο για τους μη έχοντες πολλά λεφτά- κλαμπ οργίων θα δείτε στο βίντεο και της φωτογραφίες που ακολουθούν.

Το σεξ κλαμπ που άνοιξε τις πόρτες του στο Λος Άντζελες λέγεται «Snctm» και για να πάτε σε αυτό πρέπει να πληρώσετε 1.500 λίρες τη βραδιά ή στην καλύτερη 1.200 σε περίπτωση που έχετε μαζί  την παρτενέρ σας. 

Όσο για τα μέλη του «Snctm» εκτός του ότι έχουν υπογράψει «όρκο αίματος», πληρώνουν και την ετήσια συνδρομή των 60.000 λιρών προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά δωμάτια και γενικά να… τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης. 

Ο ρεπόρτερ της «New York Post», Heather Hauswirth, κατάφερε να βρεθεί σε ένα από τα πάρτι και περιγράφει πώς διάσημα μοντέλα και ηθοποιοί συμμετέχουν στα όργια.
Φορώντας δερμάτινα εσώρουχα ή και εντελώς γυμνές οι αιθέριες υπάρξεις καλύπτουν με μάσκες τα πρόσωπά τους, κρατούν μαστίγια και φορούν κονκάρδες με μηνύματα όλο νόημα όπως: «Φάε με» ή «Άγγιξέ με» και καλούν τους… συμμετέχοντες σε στιγμές που θα τους μείνουν σίγουρα αξέχαστες.