ΔΙΕΘΝΗ

Απόλυτη φρίκη: Αποκεφάλισε 9χρονο, έφαγε την καρδιά του και ήπιε το αίμα του!

Ένας έφηβος συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία, τον αποκεφαλισμό και τον κανιβαλισμό ενός 9χρονου αγοριού, ωστόσο οι λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος, που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι αυτές που επιτείνουν την αίσθηση του φρικιαστικού.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός Ινδός κατηγορείται ότι τεμάχισε το σώμα του αγοριού σε έξι κομμάτια πριν φάει τη σάρκα του και πιει το αίμα του. Δεν έμεινα μάλιστα μόνο σε αυτά, καθώς φέρεται να του ξερίζωσε την καρδιά και να τη δάγκωσε!
Οι αρχές εντόπισαν ό,τι είχε απομείνει από τη σορό του μικρού σε αλάνα στην πόλη Ludhiana.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο δράστης δελέασε τον 9χρονο να πάει σπίτι του με την υπόσχεση ότι θα του έδινε μια καλούμπα για το χαρταετό του. Εκεί στραγγάλισε τον Deepu Kumar, όπως ήταν γνωστό το αγόρι στην περιοχή, πριν το αποκεφαλίσει και το τεμαχίσει στην μπανιέρα με ένα «αιχμηρό εργαλείο κηπουρικής».


Στη συνέχεια, αφού έφαγε κομμάτια από τη σάρκα του και ήπιε το αίμα του, μετέφερε τα κομμένα μέλη μέσα σε σακούλες, με το ποδήλατό του σε απομακρυσμένη περιοχή. Οι αστυνομικοί βρήκαν τη δαγκωμένη καρδιά πεταμένη κάτω από μία δεξαμενή νερού στην αυλή ενός σχολείου…
«Είναι μια φρικιαστική περίπτωση κανιβαλισμού. Το αγόρι ήθελε να γευτεί ανθρώπινη σάρκα και μας είπε ότι του άρεσε να τρώει ωμό κοτόπουλο», αποκάλυψε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Bhupinder Sing και συμπλήρωσε προκαλώντας πιο έντονη ανατριχίλα: «Πολλές φορές λαχταρούσε να φάει ακόμα και τα δικά του άκρα».
Όπως αναφέρουν, δε, οι Times of India, ο 16χρονος, μετά τις αποτρόπαιες πράξεις του, επέστρεψε στο σπίτι του και συμπεριφερόταν απολύτως φυσιολογικά. Οι αρχές έφθασαν στο ίχνη του όταν τον είδαν από κάμερες ασφαλείας να κάνει βόλτες στην πόλη με τον Deepu, μετά την εξαφάνισή του.