MEDIA

Survivor: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τις δοκιμασίες των παικτών

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το «Survivor» Ελλάδος από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

 

 

 

Το συναρπαστικό παιχνίδι, που έχει κερδίσει το κοινό σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο, έχοντας στο ενεργητικό του επτά βραβεία ΕMMY έρχεται να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό.

Οι 24 παίκτες έφτασαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, όπου θα παραμείνουν για εβδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Δώδεκα επώνυμοι και δώδεκα πρόσωπα που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, για εβδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες που θα περάσουν δεν είναι απλές και πως τα εμπόδια με τα οποία θα έρθουν αντιμέτωποι θα δυσχεραίνουν κάποιες φορές την παραμονή τους στο νησί, όλοι τους είναι έτοιμοι να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν έπαθλα για την καλύτερη διαβίωσή τους αλλά και για την ασυλία.

Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά απόψε στις 21.00, λίγο πριν όμως την έναρξη, στις 18.50, οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους 24 παίκτες, που πήραν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές το εισιτήριο για να μπουν στο παιχνίδι, μέσα από την εκπομπή…