LIFESTYLE

Αποκάλυψη: Ελληνίδα ηθοποιός παραδέχεται ότι την απάτησε ο άντρας της!

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μιλά στην εκπομπή Celebrity Life Game για την καριέρα και την ζωή της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Αρχικά, περιγράφει πόσο χαρούμενη ένιωθε όταν πήρε τη σύνταξή της που είχε κεράσει όλο το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής.
Επιπλέον, εκφράζει τα παράπονα της προς τους δημοσιογράφους που δεν διαφήμισαν το θέατρο που έχει φτιάξει με τον άνδρα της, εξηγώντας ότι όλα αυτά είναι μέρος του συστήματος. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, εξομολογείται πως θεωρεί την λέξη celebrity βρισιά, τονίζοντας πως η ίδια είναι εναντίον του lifestyle.
Όταν η κουβέντα φτάνει στα προσωπικά της, δεν μασά τα λόγια της. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει ποιος έχει το πάνω χέρι στο σπίτι και πως κρατάει τον γάμο της τόσα χρόνια ζωντανό. Επίσης, αναφέρει πως πολλές φορές βαριέται και για πρώτη φορά παραδέχεται πως θα συγχωρούσε την απιστία και πως την έχει συγχωρήσει στον άνδρα της στο παρελθόν.
Ακόμη, μιλάει για την σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο και τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσά τους. Τέλος μιλά για τον θάνατο της αδελφής της αλλά και της πολύ καλής της φίλης Νατάσας Μανίσαλη, αποκαλύπτοντας παράλληλα τι μπορεί να την τρομοκρατήσει και να την λυγίσει.