MEDIA

Έχασε όλη του την περιουσία! Συγκλόνισε ο Έλληνας παρουσιαστής…

Βρέθηκε σήμερα στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και την πορεία του στα χρόνια μακριά από την τηλεόραση. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο μακρύ διάστημα απουσίας του.

Ανάμεσα σε άλλους λόγους, ο Μίλτος Μακρίδης εξομολογήθηκε σχετικά στην οικοδέσποινα: «Σκέψου ότι τρέχω στα δικαστήρια 16 χρόνια και ακόμα δεν έχω τελειώσει. Ξύπνησα ένα πρωί κι ένας άνθρωπος μου είχε φάει όλα τα χρήματα».

Όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε στο άκουσμα αυτής της είδησης και όπως ήταν λογικό απόρησε πώς είχε συμβεί κάτι τέτοιο. «Πώς στα’φαγε; Πάντως πάλι είχες κάνει λάθος, δεν μπορεί από μόνος του να μπήκε στα λεφτά σου», του είπε.

Τότε ο παρουσιαστής που ξεχώρισε μέσα από εκπομπές όπως το «Βρες τη Φράση» και το reality «Βar», της απάντησε: «Κι αυτό έκανα χρόνια να το ξεπεράσω. Κατηγορούσα τον εαυτό μου ότι έφταιγα εγώ απολύτως. Πρέπει να αποστασιοποιηθείς από τα πράγματα και να καταλάβεις ότι κάποιοι έχουν ταλέντο σε κάτι. Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν το μόνο θύμα, ότι ήταν κι άλλοι μεγαλύτεροι από εμένα, επιχειρηματίες ετών, κατάλαβα ότι δεν φταίω εγώ. Κατάλαβα ότι έπεσε σε ταλαντούχο απατεώνα».