MEDIA

Άστραψε και βρόντηξε η Ελένη! Τι είπε στην εκπομπή της για τον Γιώργο Λιάγκα και τη μήνυση σε βάρος του

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι! «Μπορεί 10 χρόνια να μην αντιδράς και τον 11ο να πεις, στο πιο ήσυχο από αυτά που έχεις ακούσει, μπαμ»!

 

 

 

 

Η Αθηναϊς Νέγκα έκανε μήνυση στον Γιώργο Λιάγκα για τα σχόλια που έκανε για εκείνη, και η Ελένη Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον παρουσιαστή και όσα έχει πει για εκείνη κατά καιρούς. Η Ελένη Μενεγάκη «έσφαξε» με το βαμβάκι τον Γιώργο Λιάγκα και είπε για εκείνον δημόσια όσα δεν είχε πει ποτέ μέχρι σήμερα

Το να πεις για μια εκπομπή αν σου αρέσει ή δεν σου αρέσει και να το δικαιολογήσεις, αυτά συμβαίνουν συνέχεια στην τηλεόραση. Αν δέχεται και ο ίδιος την κριτική για τις δικές του εκπομπές που μπορεί να έχει παρουσιάσει ή να παρουσιάζει και τώρα, -δεν μπορώ να σας πω ότι έχω παρακολουθήσει τα πάντα, τον έχω παρακολουθήσει πιο πολύ στο Πρωινό. Για μένα δεν έχει πει και λίγα, ούτε και για την οικογένειά μου- τότε έχει κάθε δικαίωμα, αρκεί να μη θίξει προσωπικά κάποιον, να μιλάει για όποια εκπομπή θέλει, όπως ο καθένας μπορεί να μιλάει για όποια εκπομπή θέλει. Άλλο οι εκπομπές, άλλο οι άνθρωποι και άλλο οι οικογένειες. Υπάρχει μεγάλη διαφορά!

Ο καθένας έχει ένα ευαίσθητο σημείο, αν τον πατήσεις εκεί θα αντιδράσει. Θα φτάσει και στη δικαιοσύνη. Ένα ευαίσθητο σημείο. Αλλουνού είναι το παιδί του, αλλουνού είναι οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τον ίδιο, για άλλον είναι η δουλειά του δεν θέλει να τον ακουμπάνε, άλλος η προσωπική ζωή και η ιδιωτικότητά του… Αν ο άλλος το πιάσει, φτάνεις στη δικαιοσύνη. Μπορεί 10 χρόνια να μην αντιδράς και τον 11ο να πεις, στο πιο ήσυχο από αυτά που έχεις ακούσει, μπαμ! Δεν το ξέρεις…

Πάντως, όταν υπάρχουν παιδιά οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και όχι μόνο όταν εμείς το έχουμε ανάγκη για μας. Να το σκεφτόμαστε και για τους άλλους, όταν εμείς δεν το έχουμε ανάγκη. Αυτό πιστεύω εγώ, να είμαστε δίκαιοι στη ζωή.