LIFESTYLE

Πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος έκανε… botox και το παραδέχτηκε στην τηλεόραση!

Ο Γιώργος Τράγκας μας έχει συνηθίσει σε ειλικρινείς εξομολογήσεις, ωστόσο, η ανακοίνωση που έκανε μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής δεν έχει προηγούμενο!

Ο δημοσιογράφος, που παρουσιάζει εκπομπή στο Action 24, εμφανίστηκε αμακιγιάριστος και αξύριστος και, αφού ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, ξάφνιασε τους πάντες αποκαλύπτοντας ότι έκανε αισθητική επέμβαση.

«Στην ηλικία μου αποφάσισα, και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, να κάνω πρώτα λέιζερ, να βγάλω τις φωτοσκιάσεις και τις κηλίδες που είχα. Τζόβενο είμαι, αλλά το θέμα είναι ότι είχα μια ανάγκη βελτιωτικής επέμβασης, όπως παλιά πηγαίναμε στο βουλκανιζατέρ», ανέφερε.

Επισημαίνοντας πως του είπαν για κάποιες μέρες να μείνει αξύριστος και να μην βγαίνει στον ήλιο, συνέχισε με ακόμα μία αποκάλυψη: «με έβαλαν 2,5 ώρες από κάτω σαν να ήμουν καμιά παλιά κοκότα, μου έβγαλαν με λέιζερ τα πάντα… και στην συνέχεια, κυρίες και κύριοι, πρέπει να σας αποκαλύψω, γιατί με ξέρετε πολλά χρόνια… τζόβενο είμαι βέβαια, αλλά κλείνω πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά… πήγα και έκανα botox. Το πρώτο! Πήγα και έκανα γιατί έβλεπα στο περιβάλλον μου κυρίες που πήγαιναν και έκαναν botox, κι έλεγα “γιατί δεν μπορεί να πάει ένα αρσενικό να κάνει botox; Τι το κακό έχει να φτιάξει κάπως τα μαγουλάκια του;”. Δεν λέω, Κλουνάτος είμαι, αλλά γιατί να μην γίνω πιο Clooney;»!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας: