LIFESTYLE

Γιατί έβαλαν σε ίδρυμα για παιδιά τις εγγονές του Έλβις Πρίσλεϊ (φωτό)

Στα χέρια κοινωνικών λειτουργών βρίσκονται οι δίδυμες εγγονές του Έλβις Πρίσλεϊ. Η μητέρα τους Λίζα Μαρί – κόρη του βασιλιά της ποπ –  ισχυρίζεται ότι βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα των δύο ανήλικων κοριτσιών φωτογραφίες και βίντεο με «άσεμνο υλικό».

 

 

 

Οι 8χρονες Φίνλεϊ και Χάρπερ Λόκγουντ βρίσκονται έχουν ήδη απομακρυνθεί από το σπίτι των γονιών τους και βρίσκονται υπό την φροντίδα του Τμήματος Παιδιών και Οικογένειας στην Καλιφόρνια. Η δίκη που θα κρίνει την τύχη των δύο κοριτσιών θα γίνει το Μάρτιο.

lisa-maikl-girls%2017.2.2017.jpg

Η 49χρονη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κατήγγειλε τον σύζυγο και πατέρα των δύο κοριτσιών ότι είχε στον υπολογιστή του άσεμνες φωτογραφίες.

lisa%20-father-mum%2017.2.2017.jpg

«Μόλις είδα τις φωτογραφίες αηδίασα, μου γύρισε το στομάχι. Δεν πίστευα στα μάτια μου», λέει η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ για τον σύζυγό της Μάικλ Λόκγουντ.

lisa%20-girls%2017.2.2017.jpg

Η Λίζα Μαρί έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου στην οποία έχει προσκομίσει πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το υλικό που βρήκε στον υπολογιστή του συζύγου της.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2006 και χώρισε τον περασμένο Ιούνιο. Η Λίζα Μαρί στην αίτηση διαζυγίου ισχυρίζεται πώς η περιουσία των 300 εκατ. δολαρίων που της είχε αφήσει ο πατέρας της σχεδόν εξανεμιστεί και ο πρώην σύζυγός της διεκδικεί ότι έχει απομείνει αδιαφορώντας για το μέλλον των παιδιών του.