LIFESTYLE

Δείχνει την… πίσω όψη της στο Instagram και προκαλεί σεισμό!

Το όνομά της δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστό στο ελληνικό κοινό -και ίσως φταίει γι' αυτό και το γεγονός ότι αποτελεί… γλωσσοδέτη. Την λένε Pia Muehlenbeck και την ακολουθούν «μόλις»… 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι στο Instagram!

Η σέξι Pia δήλωνε δικηγόρος, όπως γράφει η Daily Mail, αλλά φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει… στροφή στην καριέρα της, γεμίζοντας τα social media με φωτογραφίες της, στις οποίες συνήθως εμφανίζεται με… μικροσκοπικά μπικίνι.

Το Σάββατο, η 22χρονη καλλονή «πόσταρε» μία παλαιότερη φωτογραφία της από το Μπαλί, καλώντας τους «θαυμαστές» της στο Instagram να της υποδείξουν κάποιο μέρος στο οποίο θα μπορούσε να μείνει, καθώς, όπως εξήγησε, «έχει να πάει δύο χρόνια στην ειδυλλιακή τοποθεσία και μαθαίνει ότι το μέρος έχει αλλάξει πολύ!».

Φυσικά, η… λεγεώνα των αντρών που την ακολουθούν, προτίμησε να ασχοληθεί όχι με την… προτροπή της να της υποδείξουν πού να μείνει, αλλά με τη φωτογραφία με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της. Σε αυτήν, η 22χρονη εμφανίζεται με πλάτη στον φακό, φορώντας ένα «G-string» μπικίνι, που αναδεικνύει τα καλογυμνασμένα οπίσθιά της. 

Έτσι, ήταν φυσικό να συγκεντρώσει πάνω από 25.000 «lilke» και περισσότερα από 250 σχόλια, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν αφιερωμένα στην… πίσω όψη της!