ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει στο «ξεκαθάρισμα» ο Δημήτρης Καμμένος

Συνέχεια στη χθεσινή δήλωση-βόμβα που έκανε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή Άκη Παυλόπουλου-Μάνου Νιφλή έδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ανοίγοντας διάλογο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βέττα και τον βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Δένδια σχετικά με τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης.

«Από τη στιγμή που μια μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θέλει την συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, καλό είναι να μας το πουν» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, με τον κ. Βέττα να απαντά ότι: «Έχετε αντιληφθεί κάποια απιστία; Γιατί δεν είναι σωστό να διαταράξουμε την εξαιρετική σχέση που έχουμε. Η καλή συμβίωση απαιτεί ελευθερία διότι εάν δεν έχουμε ελεύθερους τους ανθρώπους με τους οποίους ζούμε μαζί, ο γάμος δεν θα προχωρήσει».

 «Εγώ έχω πολύ καλή συνεργασία με όλους τους συναδέλφους, απλά θα ήθελα να μην αισθάνομαι ότι με κοιτούν περίεργα όταν τους κοιτάω στην Βουλή. Καλό είναι να μην υποβόσκει κάτι. Οι δηλώσεις του κ. Φίλη προσβάλλουν όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες και τους 153 βουλευτές. Ο ελέφαντας που έχουμε στο δωμάτιο, η Γερμανία, πρέπει να αδυνατίσει λίγο γιατί δεν μπορεί κανένας να πάρει ανάσα» τόνισε ο κ. Καμμένος.