ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγκούσης: Κατακερματισμένος ο προοδευτικός χώρος

Το δικό του στίγμα έδωσε ο κ. Γιάννης Ραγκούσης από τη Λάρισα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων», που έχει δημιουργήσει μαζί με την 'Αννα Διαμαντοπούλου και τον Γιώργο Φλωρίδη. Ο κ. Ραγκούσης επισήμανε πως στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ανάγκη να ενοποιηθεί ο προοδευτικός χώρος που, όπως είπε, «είναι κατακερματισμένος και αυτή τη στιγμή δεσπόζει η παρουσία του δημαγωγικού ΣΥΡΙΖΑ».

«Θέλουμε να δημιουργηθεί ένας ισχυρός πολιτικός φορέας ολόκληρου του προοδευτικού χώρου, ο οποίος είναι κατακερματισμένος και δυστυχώς δεσπόζει η παρουσία του δημαγωγικού ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το έχει ανάγκη η χώρα, διότι από την άλλη υπάρχει ένας συντηρητικός χώρος, ο οποίος είναι η Ν.Δ όπου δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα», είπε.

Επίσης, είπε πως το βασικό που μπορεί να φέρει η πολιτική πρόταση της πρωτοβουλίας είναι «να δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και όχι λόγια», προσθέτοντας ότι τα προβλήματα που καθήλωσαν την Ελλάδα κι έφεραν την κρίση είναι ο «κρατισμός, ο λαϊκισμός και ο παλαιοκομματισμός».

«Αυτό που κυρίως εμείς φέρνουμε δεν είναι λόγια, αλλά πράξεις γι' αυτό και οι συγκεντρώσεις που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είχαν μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Ο πολίτης έχει πάρα πολλά προβλήματα, αλλά ξέρει πως εμείς μπορούμε να δώσουμε λύσεις. Οι πολίτες θέλουν πολιτικούς που λύνουν προβλήματα και όχι αυτούς που λένε λόγια και κυρίως ψέματα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ραγκούσης.