MEDIA

Ξεχάστε την Πετρούλα που ξέρατε – «Δεν υπάρχει πια. Ήταν ένας ρόλος»!

Την ξέρουμε όλοι ως το πιο σέξι κορίτσι του καιρού! Η Πετρούλα Κωστίδου, παραχώρησε μία συνέντευξη στο κυπριακό Down Town και ήταν άκρως αφοπλιστική. «Η παλιά Πετρούλα πια δεν υπάρχει», δήλωσε ενώ τόνισε ότι η παρουσίαση του δελτίου καιρού ήταν ένας «ρόλος» που εξυπηρετούσε την τσέπη της!

Ο κόσμος τι της λέει πια στο δρόμο; «Ότι μου έλεγε πάντα. Τους λείπω, μου μιλάνε όμορφα, αλλά τους αρέσει η αλλαγή αυτή που ζω. Την αγκάλιασαν. Ξέρω ότι με αγάπησαν και τους ευχαριστώ. Έχω χαρίσει πολλά χαμόγελα και πολύ γέλιο. Μπορεί κάποια στιγμή να κάνω τηλεοπτικά κάτι κοινωνικό, κάτι εναλλακτικό. Σίγουρα, όμως, κάτι πολύ μακριά από αυτά που έκανα. Η παλιά Πετρούλα δεν υπάρχει πια. Ήταν ένας ρόλος», απάντησε. 

Ποιον εξυπηρετούσε ο ρόλος αυτός; «Την τσέπη μου. Δηλαδή ό,τι έκανα το είδα σαν ευκαιρία για να βγάλω κάποια χρήματα παραπάνω. Η τηλεόραση τότε είχε λεφτά. Το έκανα καθαρά και μόνο βιοποριστικά. Γέλασα πολύ, πρόσφερα χαρά και ξεγνοιασιά στον κόσμο, αλλά το έκανα εμπορικά σκεπτόμενη. Τελείωσε αυτό. Ήρθε ένα σημείο που είπα «μέχρι εδώ. Τέλος». Γιατί δεν ήθελα να κάνω μόνο αυτό», τόνισε η Πετρούλα Κωστίδου.