LIFESTYLE

Μας έκοψε την ανάσα και τώρα έχει μπλεξίματα με την αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκοψε την ανάσα των εκατομμυρίων ανθρώπων που είδαν το βίντεό της, η Ρωσίδα καλλονή Viki Odintcova όταν κρεμάστηκε στο κενό από έναν ουρανοξύστη στο Ντουμπάι.

Το αποτέλεσμα όμως της πράξης της αυτής, τη φέρνει τώρα αντιμέτωπη με την αστυνομία. 
Μόλις την περασμένη εβδομάδα, το μοντέλο που διατηρεί έναν από τους δημοφιλέστερους λογαριασμούς του Instagram, ανέβασε στο προφίλ της φωτογραφίες και βίντεο από το τελευταίο της εγχείρημα. Ανέβηκε σε έναν από τους πανύψηλους ουρανοξύστες στο Ντουμπάι, τον Cayan Tower, και βγήκε στο χείλος ενός παραθύρου – μια κίνηση αρκετή για να προκαλέσει άγχος στους θεατές! 

Δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά κρατώντας μόνο το χέρι του συνοδού της, κρεμάστηκε στο κενό, από ύψος που υπολογίζεται περίπου 300 μέτρων. Έμεινε εκεί, πιασμένη μόνο από το ένα χέρι, να αιωρείται στο απόλυτο χάος για μερικά δευτερόλεπτα, ώσπου ανέβηκε πάλι πίσω στο κτήριο…
Η επικίνδυνη για την ίδια την σωματική της ακεραιότητα έγινε viral σε ελάχιστο χρόνο, με αποτέλεσμα η αστυνομία του Ντουμπάι να τη συλλάβει. 

Ο γενικός αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα The Sun πως οι ενέργειές της «έβαλαν την ζωή της σε κίνδυνο» και πως αφού την υποχρέωσαν να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση πως δεν θα προβεί ξανά σε παρόμοια ενέργεια στη χώρα, την άφησαν ελεύθερη.
Όσο για την αντίδραση της 23χρονης Ρωσίδας; «Θα έπρεπε να με ευχαριστήσουν που τους υπέδειξα τα κενά ασφαλείας στον Cayan Tower», ήταν η αποστομωτική δήλωσή της!