LIFESTYLE

«Τον Απρίλιο πάω στον Λευκό Οίκο»- Ταξίδι για χάρη του Τραμπ ετοιμάζει η Έφη Θώδη!

Μπορεί τον περασμένο Νοέμβριο, λίγο μετά τις αμερικανικές εκλογές, κάποιοι να είχαν θεωρήσει αστείες τις δηλώσεις της Ελληνίδας τραγουδίστριας ότι έλαβε πρόσκληση από τον νέο πλανητάρχη να τραγουδήσει σε ειδική εκδήλωση στην Ουάσινγκτον, ωστόσο μιλώντας στην «Espresso» η Εφη κάνει νέες αποκαλύψεις για το επικείμενο ταξίδι της στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.
«Την αλήθεια έλεγα και τότε, την αλήθεια λέω και τώρα: Είμαι καλεσμένη να τραγουδήσω για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο στα μέσα Απριλίου», λέει και συνεχίζει:
«Την ακριβή ημερομηνία δεν μου την έχουν πει ακόμη. Πάντως, θα πάω σίγουρα τον Απρίλιο. Τον συμπαθώ πολύ τον Τραμπ. Ο Θεός να τον έχει καλά για να πατήσει κάτω τα σκουλήκια και να τα λιώσει. Από αυτά που βλέπω και διαβάζω, έχω καταλάβει ότι ο Τραμπ είναι ένας αληθινός άνθρωπος, που πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο και κοιτάει να καθαρίσει αυτόν τον κόσμο από τις βρομιές. Μακάρι να έβγαιναν και άλλοι πολιτικοί που να του έμοιαζαν. Μακάρι να είχαμε έναν ικανό ηγέτη, όπως ο Τραμπ, και στην Ελλάδα», καταλήγει.