ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξέλιξη στο άγριο διπλό φονικό στο Περιστέρι- Από που ήταν τα 9.000 ευρώ της ψωμιέρας;

Η προέλευση των 9.000 ευρώ που το ζευγάρι των Αλβανών που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι, είχε κρύψει στην ψωμιέρα στη κουζίνα του διαμερίσματος, φαίνεται ότι αποτελεί και το βασικό στοιχείο που θα οδηγήσει τις αρχές στους δολοφόνους.

Τα χρήματα αυτά δεν προκύπτει από την κίνηση των βιβλιαρίων τραπεζικών λογαριασμών, να ήταν σε κάποιο πιστωτικό ίδρυμα και να τα πήραν από εκεί.

"Η κρυψώνα της ψωμιέρας δείχνει ότι ήταν πρόχειρη και της στιγμής. Το κάθε μέλος της οικογένειας θα μπορούσε να έχει πρόσβαση για τις καθημερινές του ανάγκες σε ψωμί στο συγκεκριμένο σημείο και σίγουρα δεν θα ήταν ασφαλές να βρίσκονται μπροστά σε τόσες χιλιάδες ευρώ…" λέει στο CNN Greece στέλεχος της ΕΛΑΣ.

Το κίνητρο των δραστών ήταν σίγουρα η ληστεία. Όμως γνώριζαν ότι στο σπίτι που εισέβαλαν υπήρχαν χρήματα και μάλιστα είχαν μεταφερθεί εκεί πρόσφατα.
Αν υπήρχαν λοιπόν προσωπικές διάφορες με κάποιους για αυτά τα χρήματα, δεν είναι σε θέση ακόμα να το πει κανένας από τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση της στυγνής δολοφονίας των δυο ανθρώπων στο περιστέρι.
Η δολοφονία είχε σημειωθεί πριν από λίγες εβδομάδες και οι εκτελεστές αφού χτύπησαν στο πρόσωπο το νεαρό αγόρι της οικογένειας που πάσχει από προβλήματα νόησης, αμέσως μετά μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού φως αναζητώντας τα λεφτά και έψαξαν ντουλάπια και συρτάρια.

Άγνωστο όμως τι μεσολάβησε και ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε στοκ κεφάλι τον άνδρα και τη γυναίκα. Η κόρη της οικογένειας που άκουσε τους πυροβολισμούς δεν πρόλαβε να αντιδράσει και μόλις βγήκε από το δωμάτιο της πρόλαβε να δει μόνο την πλάτη των δολοφόνων καθώς εγκατέλειπαν το διαμέρισμα.