ΔΙΕΘΝΗ

«Άκου μωρή ηλίθια»! Απίστευτο ξεκατίνιασμα διάσημης πορνοστάρ με την κόρη του Κλίντον

Η Τζένα Τζέιμσον έχει χαρακτηριστεί από πολλούς -επαΐοντες και μη…- ως η πιο διάσημη πορνοστάρ όλων των εποχών, ενώ η περιουσιακή της κατάσταση την κάνει μάλλον ως την πιο επιτυχημένη σταρ «ενήλικου» περιεχομένου.
Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι ότι ο Τζέιμσον έχει θέμα με τους μουσουλμάνους, κάτι που αποκαλύφθηκε με αφορμή το διαβόητο «περιστατικό στη Σουηδία» που ξεστόμισε πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για να δικαιολογήσει την αντιμεταναστευτική πολιτική.
 Η αναφορά του Τραμπ είχε προκαλέσει έντονα σχόλια στο Διαδίκτυο, με την ίδια την κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, Τσέλσι, να γράφει στο Twitter «Τι συνέβη στη Σουηδία το βράδυ της Παρασκευής; Πιάσαν τους δράστες της σφαγής του Μπόουλινγκ Γκριν;».
Το tweet της Τσέλσι Κλίντον φαίνεται ότι εξαγρίωσε την Τζέιμσον, η οποία της απάντησε, επίσης στο Twitter: «Γιατί δεν κάνεις ένα ταξιδάκι στη Σουηδία κακομαθημένη ηλίθια; Ίσως τότε καταλάβεις τι αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στη χώρα».
«Άκου μωρή ηλίθια», συνέχισε η Τζέιμσον, «η Σουηδία είναι η “πρωτεύουσα” των βιασμών, από τότε που άνοιξε τις αγκάλες της στους ψυχάκηδες που πιστεύουν στη σαρία».